Και η Φλωρεντία Ράνου με την Παράταξη του Νίκου Ανουσάκη

Μία από τις πλέον γνωστές εμπόρους του Αργοστολίου, η Φλωρεντία Ράνου, προσχωρεί στην παράταξη Ανουσάκη και θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος Αργοστολίου.

Μας τιμά το γεγονός πως ονόματα και οικογένειες του Αργοστολίου, με ονόματα «βαριά σαν ιστορία», συμμετέχουν στην παράταξη μας και με αυτό τον τρόπο αναγνωρίζουν τη προσπάθειά μας για την διάσωση της κανονικότητας στον τόπο μας και την αποτίναξη ενός ιδιότυπου οικονομικοπολιτικού συμπλέγματος που εκφράζεται από την δημοτική αρχή Μιχαλάτου.

Η υποψηφιότητα της γνωστής εμπόρου του Αργοστολίου Φλωρεντίας Ράνου με την παράταξη μας για το Δήμο Αργοστολίου μας γεμίζει δύναμη και πολιτική αυτοπεποίθηση καθώς πάνω μας επενδύουν οι πλέον υγιείς δυνάμεις της περιοχής μας.

Για την παράταξη «Δήμος Αργοστολίου: Παρόν και Μέλλον»

Ο επικεφαλής

Νίκος Ανουσάκης


Και η Κατερίνα Λουκάτου με τον Νίκο Ανουσάκη


Yποψήφια για δημοτική σύμβουλος με την Παράταξη Ανουσάκη και η ξενοδοχειακή υπάλληλος Κατερίνα Λουκάτου, όπως ανακοίνωσε η Παράταξη.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Από την πρώτη στιγμή δηλώσαμε ότι ο συνδυασμός μας θα είναι εκφραστής “μίας επανάστασης των κανονικών ανθρώπων του Δήμου μας” απέναντι σε ένα ιδιότυπο οικονομικοπολιτικό σύμπλεγμα που αντιπροσωπεύεται από  την δημοτική αρχή Μιχαλάτου.

Στο πλαίσιο αυτό ανακοινώνουμε με χαρά την υποψηφιότητα της ξενοδοχειακής υπαλλήλου Κατερίνας Λουκάτου από τα Δαυγάτα  που αποτελεί ακόμα μία απόδειξη πως οι αξιόλογοι και ακέραιοι άνθρωποι του Δήμου μας σε μεγάλο ποσοστό συστρατεύονται στην παράταξη «Δήμος Αργοστολίου: Παρόν και Μέλλον».

Για την παράταξη

«Δήμος Αργοστολίου: Παρόν και Μέλλον»-

Ο επικεφαλής Νίκος Ανουσάκης