Μαζική συγκέντρωση της Λ.Σ. στη Σάμη

Για την προεκλογική εκδήλωση της Λαϊκής Συσπείρωσης Σάμης εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Μέσα σε κλίμα αισιοδοξίας και με μαζική συμμετοχή του λαού της περιοχής, πραγματοποιήθηκε στην Σάμη η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Λαϊκής Συσπείρωσης του Δήμου Σάμης μαζί με την Λαϊκή Συσπείρωση Ιονίων Νήσων, με κεντρικό ομιλητή τον υποψήφιο Δήμαρχο για το Δήμο Σάμης, Νίκο Αθανασάτο. Χαιρετισμούς απεύθυναν ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Ιονίων Νήσων, Νίκος Γκισγκίνης. Παρευρέθηκε και χαιρέτησε ο Βουλευτής του ΚΚΕ, Νίκος Παπαναστάσης.

Στην τελική ευθεία για τις εκλογές εκφράστηκε από όλους η απόφαση σημαντικό μέρος του λαού μας “να το πάει αλλιώς” αυτήν την φορά, να ενισχύσει την γραμμή της αμφισβήτησης, τόσο στο Δήμο Σάμης, όσο και στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων. Να κάνει την έκπληξη και την ανατροπή των σημερινών συσχετισμών!

Εκφράστηκε η θέληση για να πάει το ψηφοδέλτιο παντού, σε κάθε λαϊκό σπίτι και γειτονιά. Να μην μείνει λεπτό μέχρι να ανοίξουν οι κάλπες που να είναι ανεκμετάλλευτο.

Για να εκλεγούν όσο το δυνατόν περισσότεροι Κοινοτικοί, Δημοτικοί και Περιφερειακοί Σύμβουλοι, Δήμαρχοι και Περιφερειάρχες.

Για να υπάρχει ένα δυνατό αποκούμπι του λαού μας.

Γιατί, στο δίλημμα τα κέρδη τους ή οι ζωές μας, επιλέγουμε την ζωή και την αξιοπρέπεια!

Μαζί με τον λαό στους αγώνες, για τις ανάγκες των πολλών και όχι για τα κέρδη των λίγων!