Μαργαρίτες κι’ ανεμώνες!!!

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΗΣ ΣΙΜΩΤΑΣ
Οικονομολόγος Διεθνών Εμπορικών Συναλλαγών

➙ «ΑΓΡΑΜΠΕΛΕΣ, γλυσίνες, αγιοκλήματα, κισσοί με τις γιρλάντες τους, ανεμώνες, μαργαρίτες, χαμομήλια, παπαρούνες, ζουζούνια, μέλισσες, πεταλούδες, πασχαλίτσες………»

 

➙ ΕΤΣΙ άρχιζε το «πρελούδιο» του, σε σημαντικήν Εργασία του, ο διδάκτωρ των μαθηματικών στο πανεπιστήμιο «Pierre et Marie Curie» συμπατριώτης μας κ. Τ. Μιχαηλίδης (Πυθαγόρεια Εγκλήματα).

 

➙ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΤΕ ζωντανή στη μνήμη σας αυτή την παρήγορη περιγραφή της μάνας φύσης, γιατί σε δεδομένη χρονική στιγμή, αυτό ίσως σας βοηθήσει να μην πάρετε τον δρόμο για το… ψυχιατρείο, με όσα ακόμα θα ακούσετε αύριο, μεθαύριο, του …χρόνου, σχετικά με την ταλαίπωρη Παιδεία μας, και με το περιβόητο, άκρως παρεξηγημένο και παμπόνηρα -ανάλογα με τα …κομματικά, του εκάστοτε αναφερομένου σε αυτό, το τόσο «διαστρεβλωμένο» άρθρον # 16, του Συντάγματός μας!

 

➙ ΕΙΧΑ την …ατυχέστατην έμπνευση, να παρακολουθήσω κάποτε, σχετικά με το ως άνω θέμα, Συμβούλιά μας….

 

➙ ΧΑΡΗΚΑ για τις πολύ λίγες, τις όντως σπάνιες αλήθειες, οι οποίες εκεί ηκούσθησαν!

 

➙ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ, ΛΥΠΗΘΗΚΑ ειλικρινέστατα για τις πλείστες όσες -αποδεδειγμένες- ανακρίβειες! Τα τόσα ψεύδη! Τις ανεπανάληπτες υποκριτικές εξάρσεις! Τις τόσον ένοχες και υποκριτικές προσπάθειες συγκάλυψης, του γνωστότατου και επί μακρόν γενικότερου, και συνεχιζόμενου κακουργήματος(άνευ εισαγωγικών!), κατά των παιδιών μας! Των Ελπίδων μας, των μοναδικών!

 

➙ ΠΑΝΤΟΤΕ στον βωμό της διατήρησης ποταπών μικροσυμφερόντων, θεωριών της …δεκάρας, θέσεων και καταστάσεων καταδικαστέων στη συνείδηση, του επί χρόνια πολλά ταλαιπωρημένου από τέτοια λαού μας! ΚΡΙΜΑ!!!