Μεγάλη επιτυχία αγώνων επίδειξης στον Πόρο!

Μεγάλη επιτυχία είχαν οι αγώνες επίδειξης παιδιών και βετεράνων του Μπάσκετ του Πόρου και του Κεφαλληνιακού καθώς και οι επιβραβεύσεις των παιδικών και εφηβικών ομάδων Μπάσκετ και Βόλεϋ και παραγόντων το Σαββάτο 30/4 στον Πόρο της Κεφαλονιάς μας!

Βραβεία στους νεαρούς αθλητές του Βόλεϊ του Λυκείου της Πάστρας για την νίκη τους στον τελικό του πρωταθλήματος των Σχολικών Αγώνων Πετοσφαίρισης των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ και την πρόκριση τους στην επόμενη φάση των Περιφερειακών Αγώνων έδωσε ο Βουλευτής της Κεφαλονιάς και Ιθάκης Παναγής Καππάτος!

Βραβείο στον προπονητή του Κεφαλληνιακού Πέτρο Κωστίδη έδωσε ο Αντιδήμαρχος Ελειού Πρόννων Νίκος Κουρκουμέλης!

Αναμνηστικά μετάλλια ακόμα δόθηκαν σ’ όλα τα κορίτσια και αγόρια αθλητές του Μπάσκετ!

Παρών στις εκδηλώσεις που έγιναν παρουσία πλήθος πολιτών και με την στήριξη των τοπικών επιχειρήσεων με επικεφαλή τον Αλέξανδρο Διαμαντάτο έδωσαν μεταξύ των άλλων ο Πρόεδρος του Πόρου Κεφαλονιάς Οδυσσέας Γαλιατσάτος και ο Πρόεδρος της ΕΔΑΚΙ Αργύρης Γαβριελάτος!

Οι εκδηλώσεις καλύφθηκαν και από την αθλητική ιστοσελίδα http://sportsthea. blogspot.com κατόπιν πρωτοβουλίας του βετεράνου ερασιτέχνη καλαθοσφαιριστή και δημοσιογράφου του Πόρου Κεφαλονιάς Γιώργου Γκιάφη!

Το τέλος των χαρούμενων αυτών αθλητικών εκδηλώσεων γιορτάστηκε με εντυπωσιακά πυροτεχνήματα και με το πέταμα μικρών φωτεινών αερόστατων στον ουρανό!