Μεγάλη χορευτική παράσταση στο Μπαστούνι την Δευτέρα (2/7) απ’ τη Σχολή «Αrt and Style» Dance Studio

Η ετήσια Καλοκαιρινή Παράσταση χορού από την σχολή ‘Αrt and Style’ Dance Studio της Όλγας Γαλιατσάτου πλησιάζει.Η σχολή πραγματοποιεί την μεγάλη της χορευτική παράσταση,με μεγάλη επιτυχία, κάθε χρόνο στις αρχές Ιουλίου στο θερινό θέατρο Γεράσιμος Σκλάβος (Μπαστούνι).

Φέτος πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 3 Ιουλίου και ώρα 20:00 με τίτλο ‘Άσε με…’ από το ομώνυμο ποίημα. Ο τίτλος της παράστασης αφορά στο δεύτερο μέρος της όπου οι μαθητές της σχολής χορεύουν Σύγχρονο χορό…

Στο Σύγχρονο παίρνουν μέρος οι πρωταθλήτριες της σχολής μιας και η σχολή κατάφερε και φέτος για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά να έχει τον τίτλο της Ομοσπονδιακής Πρωταθλήτριας Ελλάδας στο Σύγχρονο και τον jazz χορό.

Και οι τέσσερις βραβευμένες χορογραφίες της Όλγας Γαλιατσάτου θα παρουσιαστούν στην παράσταση.

Στο Πρώτο μέρος παρουσιάζονται όλα τα είδη χορού που διδάσκονται στην σχολή όπως μοντέρνο, jazz, Τανγκό, Latin, Μουσικοκινητική Αγωγή για νήπια-προνήπια,Παιδικός εναέριος χορός- kid’s pole dancing, Cheerleading-Μαζορέτες κ.α.

Η παράσταση θα είναι όπως πάντα ανοιχτή δωρεάν προς το κοινό.

Υπό την αιγίδα της Παγκόσμιας και Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Χορού I.D.O. και του Διεθνούς Συμβουλίου Χορού CID.

Για πρώτη φορά θα γίνει απονομή επίσημων αναγνωρισμένων διεθνών πιστοποιήσεων του CID προς τους μαθητές της σχολής που κατάφεραν να διακριθούν.