Η κοπή της πίτας του ΑΣΚ

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ επιτυχία, σε ευγενές αθλητικό πνεύμα και με την παρουσία των υπερήφανων γονέων των μαθητών του Δημοτικού Σχολείου του Πόρου Κεφαλονιάς και των υπευθύνων της ομάδας και του σχολείου έγινε την Τρίτη η κοπή της βασιλόπιτας του Α.Σ. Κεφαλληνιακού στην κωμόπολη μας!

Στην ομιλία του ο εκ των αρχηγών της ομάδας του Α.Σ. Κεφαλληνιακού Πάνος Ματιάτος αφού ευχήθηκε καλή σχολική και αθλητική πρόοδο στους μαθητές εξέφρασε την επιθυμία όλων μας να γίνει στον Πόρο μας μια καλύτερη αθλητική υποδομή έτσι ώστε να διοργανώνουν μέσα από αθλητικές μέχρι καλλιτεχνικές εκδηλώσεις.

Τα θερμά συγχαρητήρια μας για τις σπουδαίες μακροχρόνιες προσπάθειες τους στον Αλέξανδρο Διαμαντάτο (υπεύθυνος της ομάδας στον Πόρο,) στον προπονητή Πέτρο Κωστίδη, στους γενικούς αρχηγούς της ομάδας Πάνο Ματιάτο και Δημήτρη Τιμοθεάτο καθώς και στον Δημήτριο Βερβέρη (Διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου του Πόρου!)

Τέλος, το φλουρί το κέρδισε Άγγελος Κατωπόδης και επειδή δεν παίζει ακόμα μπάσκετ πρόσφερε την μπάλα έπαθλο στο μεγαλύτερο αδελφό του Αποστόλη Κατωπόδη που είναι στην ομάδα του Α.Σ. Κεφαλληνιακού!