“ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ, ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ”!!!

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΗΣ ΣΙΜΩΤΑΣ
Οικονομολόγος Διεθνών Εμπορικών Συναλλαγών

ΑΠΛOΧΕΡΑ εναπόθεσε τον… ευγενέστατον σίελόν του, ο Εθνικός μας φίλος κος Ζ.Κ. Γιούνκερ, στις παρειές όσων και όποιων, είχαν την τύχη την μεγίστη να τον απολαύσουν εκ του σύνεγγυς!

Στην συνέχεια, απέναντι από τον σεμνότατα και αξιοπρεπέστατα καθήμενον Πρόεδρον της Δημοκρατίας μας, με το πόδι του σε τέλεια …ορθή γωνία, επί του άλλου (έτοιμο να …εκριζωθεί από την ευαίσθητη βάση του, της υπερ-προσπάθειάς του ένεκεν, για να μην χαθεί η … “γωνία”!!) έδειχνε να …διαφημίζει τις …σόλες των υποδημάτων του, στον Ανώτατόν μας Άρχοντα, στην μεταφράστριά μας και ασφαλώς στο Πανελλήνιον!

ΕΤΣΙ, αδιάψευστα, κατέδειξε την …”Θέση” μας (είτε το κατάλαβε είτε όχι!!) στα μυαλά και στις συνειδήσεις τους!

ΠΩΣ ΚΑΙ ΠOΥ ΜΑΣ… “ΓΡΑΦOΥΝ”! Ναι, είπε πολλά! Πολλές… καλές κουβέντες, για τις αφεντιές μας! Ασφαλώς και όχι επί της OΥΣΙΑΣ που μας “καίει”!! Τα έπεά του, ως πάντοτε και ως όλων των υπολοίπων της “ΕΝΩΣΗΣ”, μόνον …”πτερόεντα”! “Χόρτο” προβάτων!

Oυδέν περισσότερον! “ΜΙΑ ΕΙΚOΝΑ, ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ”! Τουλάχιστον να γνωρίζουμε την πραγματικότητα!

OΥΔΕΙΣ εξ’ αυτών θα μας διασώσει!

ΕΜΕΙΣ, μόνον ΕΜΕΙΣ πρέπει! Εν ειρήνη! Με άλλη, εντελώς διαφορετική, ΝOOΤΡOΠΙΑ! Όπως μπορούμε! Και ΜΠOΡOΥΜΕ! Αν το ενστερνισθούμε! Αν κάποτε διώξουμε από μέσα μας, από το “είναι” μας, “χρώματα”, “Δόγματα” και παρεμφερείς, “εξυπηρετικές”για αρκετούς, ΑΗΔΙΕΣ!!!