Μπράβο λεβέντες μας ανοίξατε τον δρόμο!

Aπό τον Ν.Ο.Αργοστολίου εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Το Δ.Σ. του Ν.Ο. ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ οι αθλητές και οι προπονητές μας εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στην υπέρλαμπρη ομάδα POLO στους ολυμπιονίκες μας στον προπονητή τους και στους βοηθούς αυτού. Συγχαρητήρια προς την ομοσπονδία μας για το μετάλλιο που έφεραν το οποίο απέδειξε ιστορικά ότι οι Έλληνες ΜΠΟΡΟΥΝ να κάνουν θαύματα και ότι ποτέ δεν υποκύψαμε στο μέγεθος και στην ποσότητα ανθρώπινου δυναμικού των καρτών, βασιζόμαστε στο πνεύμα που φέρουμε, την δύναμη ψυχής, πάθος και αγάπη για την πατρίδα.

ΜΠΡΑΒΟ ΛΕΒΕΝΤΕΣ μας ανοίξατε τον δρόμο για συνέχιση κατακτήσεων και προβολής του ομαδικού POLO.

Είμαστε όμως υποχρεωμένοι να συγχαρούμε τους ομίλους όπου ανήκει ο κάθε παίκτης, τους προπονητές τους γιατί εκεί μεγάλωσαν εκεί ανδρωθήκαν αθλητικά.

Μέρος των συγχαρητήριων ανήκουν και στην προηγουμένη διοίκηση της Κ.Ο.Ε. που είχε βάλει το νερό στο αυλάκι. Συγχαίρουμε και την παρούσα διοίκηση και ευχόμαστε να συνεχιστούν οι επιτυχίες και να δήξουν μεγάλη προσοχή στη επαρχία.

Τέλος συγχαίρουμε και τα παιδιά της κολύμβησης για την υπέροχη εμφάνιση και προσπάθεια τους και ας ελπίζουμε ότι θα γίνουν παράδειγμα στα νέα παιδιά και να συνεχισθει η επιτυχία.

Σας ευχαριστούμε για την αξία που δίνετε στην Ελλάδα.

Από το Δ.Σ. του Ν.Ο.Α.