Ξύπνα Πασπάλη …δεν είναι δυνατόν!

ΟΧΙ! Δεν είναι δυνατόν!

Ο αρμόδιος για τον τουρισμό του Δήμου Αργοστολίου Νίκος Κουρκουμέλης (Πασπάλης για τον Θεόφιλο) την πιο κρίσιμη ώρα για την τοπική οικονομία να προτάσσει σαν πρώτο και κορυφαίο ζήτημα για τον τουρισμό την προβολή με την πινακίδα I Love (kitsch) Kefalonia!

Δεν είναι δυνατόν !

Η τουριστική πολιτική της Πρωτεύουσας της Κεφαλονιάς να αρχίζει και να τελειώνει σε μια κιτς πινακίδα!

Δεν είναι δυνατόν!

Να δίνει συνέντευξη στη ναυαρχίδα της Ολιγαρχίας και το πρώτο πράγμα που λέει για τον Τουρισμό να είναι για την πινακίδα I Love (kitsch) Kefalonia και ότι «η προβολή της από την εκπομπή Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση, προσθέτει στην Κεφαλονιά, η πινακίδα είναι μια έξυπνη διαφήμιση, η δαπάνη της μικρή και τα οφέλη πολλαπλάσια»!

Δεν είναι δυνατόν!

Αυτός ο άνθρωπος που έχει στα χέρια του τον Τουρισμό της Κεφαλονιάς να μην βλέπει, όχι το δάσος και ούτε το δένδρο, αλλά ούτε καν την …τσουκνίδα!

Δεν είναι δυνατόν!

Η μία μετά την άλλη οι αεροπορικές εταιρείες να ακυρώνουν πτήσεις για την Κεφαλονιά, RYANAIR, WIZZ AIR, EASYJET, LUFTHANSΑ, CONDOR, CHAIR AIRLINES, EDELWEISS AIR, TRANSAVIA FRANCE, BLUE AIR, ANIMAWINGS, BULGARIA AIR και την ίδια ώρα να ανακοινώνουν καθημερινά δεκάδες νέες πτήσεις στην Κέρκυρα και από κοντά στη Ζάκυνθο και το Άκτιο (για πρώτη μάλιστα φορά σε αρκετές περιπτώσεις)!

Και τα ίδια και χειρότερα με τα κρουαζιερόπλοια και η Κεφαλονιά να μην συμπεριλαμβάνεται στα νέα προγράμματα των μεγάλων εταιρειών, MSC CRUISES, AIDA CRUISES, TUI CRUISES, NORWEGIAN CRUISE LINES, οι οποίες επιλέγουν την Κέρκυρα και το Κατάκολο και όχι το νησί μας!

Δεν είναι δυνατόν!

Από τις 14 έως τις 31 Μαΐου να είναι προγραμματισμένες μόνο 57 πτήσεις, οι πτήσεις από Φρανκφούρτη να ξεκινάνε σε όλα τα Ιόνια Νησιά από τις 15 Μαΐου και στην Κεφαλονιά …3 Ιουλίου και ο αρμόδιος για τον Τουρισμό να ασχολείται με το στήσιμο της ταμπέλας στην Παραλία!

Δεν είναι δυνατόν!

Η Κεφαλονιά να είναι προτελευταία στην Ελλάδα στα κρούσματα με 249 από το ξεκίνημα της πανδημίας πέρυσι το Μάρτιο και με 12,4% των κρουσμάτων στην Περιφέρεια να βρίσκεται εκτός της «πράσινης λίστα» του υφιστάμενου Βρετανικού συστήματος ταξιδιών, σε αντίθεση με …την Κέρκυρα και την Ζάκυνθο, που μαζί με Κρήτη, Ρόδο και Κω τοποθετήθηκαν προχθές στην τελευταία αναθεώρηση του Foreign, Commonwealth & Development Office (FCDO)!

Και δεν είναι δυνατόν! 

Γιατί την ώρα που η Κεφαλονιά έχει από την αρχή της πανδημίας 249 κρούσματα και το 12,4% της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων να βρίσκεται εκτός της «Πράσινης Βρετανικής λίστας» και την ίδια ώρα η Κέρκυρα με … 925 κρούσματα και το 46% της Περιφέρειας (!!!) και μαζί η Ζάκυνθος με …603 κρούσματα και το 30% της Περιφ0έρειας να βρίσκονται …στην «πράσινη λίστα»!!!