Ολοκληρώθηκε ο κύκλος του «Φιλόσοφου Πλατείας»

Ν. Ανουσάκης

Ο υποψήγιος δήμαρχος Αργοστολίου Νίκος Ανουσάκης αλλάζει προφίλ και μπαίνει δυναμικά στη μάχη των δημοτικών εκλογών, ενώ κλείνει το προφίλ «Φιλόσοφος Πλατείας».

Ειδικότερα, ο Ν. Ανουσάκης έκανε χθες την ακόλουθη ανάρτηση:

Γιατί αλλάζει το προφίλ “Φιλόσοφος Πλατείας”;

Επειδή εισερχόμαστε στην τελική ευθεία για την μεγάλη μάχη των δημοτικών εκλογών τον Οκτώβρη του 2023, ο κύκλος του προφίλ «Φιλόσοφος Πλατείας» κλείνει. Το συγκεκριμένο προφίλ ήταν ένα βήμα «χαλαρής» ανταλλαγής κοινωνικών και πολιτικών απόψεων σε ένα πλαίσιο περισσότερο «παρεΐστικο» και λιγότερο επίσημο εξού και το ψευδώνυμο παρότι όλοι ήξεραν ότι είναι δικό μου.

Από εδώ και πέρα ξεκινάει κανονικός πολιτικός αγώνας για την ανατροπή του ιδιότυπου συστήματος Μιχαλάτου στο Δήμο Αργοστολίου. Το συγκεκριμένο προφίλ γίνεται επώνυμο και μέρος της νέας δυναμικής παρουσίας μου προσωπικά αλλά και του συνδυασμού μας στα κοινωνικά δίκτυα και το ίντερνετ γενικότερα.

Εντατικοποιούμε τον αγώνα μας για την νίκη στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές καθώς είμαστε η μόνη παράταξη που μπορεί να πετύχει αυτό το στόχο. Οι υπόλοιπες παρατάξεις που εμφανίζονται ως αντίθετες στο σύστημα Μιχαλάτου είτε είναι υπό διάλυση είτε έχουν στο πολιτικό DNA τους την ασθενικότητα.

Προχωράμε, συνεχίζουμε την πορεία μας που τερματίζεται με τους πανηγυρισμούς στον Β’ γύρο των εκλογών του Οκτωβρίου.

Νίκος Ανουσάκης

Υποψήφιος Δήμαρχος – Επικεφαλής της Παράταξης «Δήμος Αργοστολίου:  Παρόν και Μέλλον»