Ο Δρ. Ν. Ραζής στην έκθεση γελοιογραφίας

Σε απόρροια των 5 Ετήσιων Πανελληνίων Διαγωνισμών Σκακιστικού Σκίτσου, που πραγματοποιήθηκαν από τον Σκακιστικό Επιμορφωτικό Όμιλο Καλαβρύτων-Επαρχίας (ΣΕΠΟΚΕ) στα Ηρωικά και Μαρτυρικά Καλάβρυτα (στα πλαίσια των Εκδηλώσεων Μνήμης του Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος), ο Κεφαλονίτης Πρόεδρος του ΣΕΠΟΚΕ Δρ Ν. Χ. Ραζής και η Γενική Γραμματέας Κορίννα Γεωργιάδου-Ραζή, επισκέφθηκαν (μετά από ειδική πρόσκληση) την 22η Πανελλήνια Έκθεση Γελοιογραφίας, που πραγματοποιήθηκε στο Λαφύστιο Λεβαδιάς τον Μάιο του 2018.

Πληθώρα Έλλήνων και ξένων Δημιουργών με αξιολογότατα έργα τους, πραγματικά πλημμύρισαν τον χώρο της Έκθεσης, που εφέτος είχε σαν κεντρικό θέμα «την Μουσική και τους Μουσικούς».

Η Δήμαρχος Λεβαδέων Γιώτα Πούλου και η ‘ψυχή’ της Έκθεσης Γιάννης Γερούλιας, στάθηκαν ιδιαίτερα στην πολιτισμική αξία τέτοιων Εκθέσεων, ενώ έγινε (από μικροφώνου) αναφορά (κατά την επίσημη Τελετή Έναρξης, την οποία παρακολούθησαν επίσημοι και πολύς κόσμος) και στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό των Καλαβρύτων, δείγμα της καταξίωσης που έχουν τα Καλάβρυτα και σε αυτόν τον τομέα.