Ο Εύγερος «φρέναρε» τον Παλληξουριακό 1-1

Σε άλλο ένα ματς για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Παλληξουριακός και Εύγερος ήρθαν ισόπαλοι 1-1 προχθές στο γήπεδο Αργοστολίου με αποτέλεσμα ο Πρωταθλητής να απολέσει το φετινό του απόλυτο που ήταν 11×11 μέχρι τώρα, αλλά και να μένει στην αγωνία της ρεβάνς, μετά τη ισοπαλία 1-1 με αντίπαλο τη μαχητική Εύγερο.

Στο παιχνίδι, που έγινε υπό το φως των προβολέων, οι «ερυθρόλευκοι της Παλλικής» στη μεγαλύτερη διάρκεια του θα πατάνε καλύτερα γήπεδο, ιδιαίτερα στο δεύτερο μισό, χρονικό σημείο που απείλησαν αρκετές φορές την αντίπαλη εστία, αλλά ήταν νευρικοί και άστοχοι στην τελική προσπάθεια, ενώ έχασαν και πέναλτι.

Αρχικά, είχαμε ένα ισορροπημένο παιχνίδι, ενώ με την πάροδο του χρόνου οι “ερυθρόλευκοι” ανέβασαν την απόδοση τους και είχαν περισσότερο την κατοχή.

Ο Εύγερος, προσπάθησε να κρατήσει ενδιαφέρουσα τη ρεβάνς, απέναντι σε έναν ανώτερο αντίπαλο και τα κατάφερε, αφού κατέβηκε στο παιχνίδι με στόχο να παίξει ποδόσφαιρο, χωρίς να το φοβηθεί.

Το παιχνίδι κρίθηκε στο τέλος. Το σκορ άνοιξε ο Παλληξουριακός στο 85’ με τον Μπράτι και ισοφάρισε ο Ευγερος στο 87’ με τον Ντεντλάλα.

Καλή η διαιτησία του Στ. Πλαχούρα, με βοηθούς τους κ.κ. Ελ. Κατερέλο και Α. Βουτσινά.

Π.Α.Ο. Εύγερος: (Θ. Βουκελάτος), Γαλανόπουλος, Αδηλίνης, Βαγγελάτος, Παπαναστασάτος Ν., Ντεντλάλα, Λασκαράτος, Μόκας, Πάπα Ε. λ.τ 72′ Θεοδωρόπουλος), Αλεξάτος, Κολιγνιάτης (29′ Σταματέλος), Dedlala L. (65′ Papa A).

Παλληξουριακός: (Τ. Παπαθεοδωρόπουλος), Μαυρίδης, Πολυδωράτος (λ.τ. 65′ Γεωργάκης), Γαβαλάς (72′ Νουρεντίνι), Μπερκής, Λυκούδης, Κουκοβίνος, Αντωνάτος Ηλ., Μπράτι (84′ Κορσιάνος), Xaxhxiaj, Ζάβαλης (72′ Πυλαρινός), Συριάτος.

  • Στους υπόλοιπους  τρεις αγώνες των Προημιτελικών του Κυπέλλου η Σάμη πέτυχε μεγάλη νίκη μέσα στα Μακρυώτικα επί του γείτονά της Πυλαριακού με 4-0. Είχαμε και δύο λευκές ισοπαλίες στους αγώνες Προόδου Ιθάκης-Πρόννων και Διλινάτων-Εικοσιμίας.