Ο ολιγάρχης κρατάει τον σύμβουλο …με τα ληγμένα!

Nίκος Γαλιατσάτος: Oμολόγησε την άθλια ψηφοθηρία του υπέρ Μιχαλάτου στο “Κοινωνικό Παντοπωλείο” ο διορισμένος σύμβουλος Αντώνης Λουβερδής κι ο ολιγάρχης Δήμαρχος τον κρατάει ακόμα δίπλα του.

Δεν έχει τέλος ο κατήφορος για τους ανθρώπους του Μιχαλάτου και τον ίδιο τον ολιγάρχη προσωπικά. Ο διορισμένος σύμβουλος του Δημάρχου Αντώνης Λουβερδής ομολόγησε δημόσια πως όντως μοίραζε προσωπικά ο ίδιος (κι όχι οι αρμόδιοι υπάλληλοι του Δήμου όπως είναι νομική κι ηθικά αυτονόητο) σακούλες με τρόφιμα σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και δη ότι κάποια από αυτά ήταν ληγμένα!

Κι ενώ θα περίμενε κανείς να αγανακτήσουν οι πάντες με αυτή την την προκλητική κι ανερυθρίαστη ομολογία αισχρής ψηφοθηρίας εις βάρος μάλιστα της υγείας δημοτών που έχουν ανάγκη η μεν ελεγχόμενη δημοσιογραφία του νησιού μας “το έπνιξε το θέμα”, ο δε, για ένα μήνα ακόμα, ολιγάρχης Δήμαρχος Μιχαλάτος διατηρεί τον εκλεκτό του σύμβουλο στην διορισμένη θέση του αναγνωρίζοντας προφανώς “τις καλές του υπηρεσίες” προς άγραν ψήφων για την παράταξή του (με άθλιο τρόπο) και νομιμοποιώντας το αίσχος.

Ας τους κρίνουν οι σκεπτόμενοι και οι πολιτικοποιημένοι πολίτες κι ας δώσουν ένα τέλος στην αθλιότητα,.

Νίκος Γαλιατσάτος

– Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος

με την παράταξη “ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ”

με επικεφαλής τον Νίκο Ανουσάκη