Ο ολιγάρχης πήγε να μας τρολάρει, αλλά …τρολαρίστηκε!

⦿ Και επίσημα, λοιπόν, αρχηγός στην «Ισχυρή Κεφαλονιά» ο δικηγόρος Γιάννης Λυκούδης, παίρνοντας το «δαχτυλίδι» από τον άνθρωπο-φαινόμενο, τον Γνήσιο.

⦿ Όπως ακριβώς είχε γράψει ο «Η» από το φύλλο της περασμένης Τετάρτης (21/2).

⦿ Βέβαια, ο ολιγάρχης μητροπολιτικός (και …μικροπολιτικός…) δήμαρχος Θεόφιλος, έδωσε εντολή να …τρολαριστεί, δια της «ναυαρχίδος» και των άλλων ΜουΜουΕ του, ο τίτλος μας για το «δαχτυλίδι».

⦿ Έτσι, σε ...ραδιο-ΦοΝΙΚΗ μπερλουσκονική συνέντευξη που ο Γνήσιος ρωτήθηκε είπε ότι …«εγώ δεν μοιράζω δαχτυλίδια»!

⦿ Κυρίως για να κατευνάσει κάποιους …«δελφίνους», που δυσανασχέτησαν με τον τίτλο μας!

⦿ Τόσο όμως ο ολιγάρχης, όσο και οι δυσανασχετίσαντες «δελφίνοι», δεν πρόσεξαν ότι στο κείμενό μας για το «δαχτυλίδι» υπήρχε και γνήσια δήλωση του Γνήσιου, ότι αναλαμβάνει τα ηνία της «Ισχυρής Κεφαλονιάς» ο Γιάννης Λυκούδης.

⦿ Όσο για το …«δαχτυλίδι», που κατάλαβαν ο Θεόφιλος και οι δυσανασχετίσαντες «δελφίνοι», αυτό ήταν μια παρομοίωση, που χρησιμοποιείταιται δημοσιογραφική αδεία σε περιπτώσεις διαδοχής.

⦿ Και, βέβαια, ο Γνήσιος, που βρέθηκε μεταξύ σφύρας και άκμονος, τους …τρολάρισε ωραία ώστε και ο μεν και οι δε να …νοιώσουνε ευχαριστημένοι!

⦿ Για άλλη μια φορά συνιστούμε στον …δημοσιογράφο-δήμαρχο να μην ξύνεται στην γκλίτσα του «Η», γιατί εμείς ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ!

⦿ Ας κάτσει άλλη μια 5ετία στην …καρέκλα με τις πινέζες, γιατί μπορεί μεν να βγήκε με την μειοψηφία του καλπονοθευτικού νόμου του Κούλη και με 98 ψήφους, αλλά από μας ΔΕΝ ΓΛΙΤΩΝΕΙ.

⦿ Και θα υποστεί από τον «Η» για 5 χρόνια εποικοδομητική, αλλά και ενίοτε σκληρή και πολύ σκληρή κριτική όπου χρειαστεί.

⦿ ΤΥΧΕΡΑΚΗΔΕΣ Κούλης-Παναγάκης και Τheo, που δρουν με ανύπαρκτες και διασπασμένες αντιπολιτεύσεις…

⦿ Είδατε τι έγινε πάλι με τον ΣΥΡΙΖΑ…

⦿ Τσίρκο…

⦿ Πήγε ο Τσίπρας, που επέβαλε τον Κασσελάκη να τον «φάει», αλλά …«την πάτησε»…

Ιβάν