Ο Παύλος του Παναή!

Γράφει ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΒΑΓΓΕΛΑΤΟΣ
τ. Δήμαρχος

Δεν θέλω να περιαυτολογήσω, αλλά απ’ όταν είδα στη θεατρική σκηνή τον Παύλο να κάνει τον ηθοποιό, απέφευγα να δω την παράσταση όταν είμαι φαγωμένος, φοβούμενος τις εννοούμενες συνέπειες…

Θεωρώντας άξιο τον εαυτούλη του αποφάσισε να δοξασθεί και στην πολιτική! Και κατόρθωσε από κομπάρσος να γίνει Υφυπουργός στη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Δεν μπορούσα όμως, να φαντασθώ πως αυτό το ανθρωπάκι…, γνήσιος μασκαράς και τυχόν τυχοδιώκτης θα είναι και ωμός εκβιαστής, ένας παλιάνθρωπος! Oπως αποκάλυψε το κανάλι αρτ (16 τρ.μ. του Καρατζαφέρη) αυτός ο «άντρας» έταζε, προ ετών, σε γυναίκες καριέρα στον κινηματογράφο, τις καλούσε στο διαμέρισμά του, τις υποχρέωνε να βγάζουν φωτογραφίες γυμνές …για να έχουν σύντομη επαγγελματική αποκατάσταση.

Εκανε ό,τι τυχόν έκανε άλλο μαζί τους και μετά τις άπαιρνε στο τηλέφωνο και τις εκβίαζε ζητώντας τους 20-30 χιλ. δραχμές (τότε) για να μην τις δείξει στους γονείς τους.
Η εφημερίδα «Μακελείο» (17 τρ.μ.) τον έχει έγχρωμο σ’ όλο το εξώφυλλο και ακόμη σε δύο εσωτερικές σελίδες με τον βίο και την πολιτεία του!

Είναι αυτό το έντιμο ανθρωπάκι που τον πλησίασε Νεοδημοκράτης να του δώσει …2 εκατ. Ε, για να ψηφίσει πρόεδρο Δημοκρατίας! (Αξία που έχει το τομάρι του). Είναι αυτός ο κωμικός (δεν είναι για γέλια, είναι για κλάματα), που έχει σε off shore εταιρεία στην Κύπρο, μετοχές. Αυτά τα ολίγα…

Το γεγονός αυτό δεν θα το ανακοινώσουν οι έντιμοι δημοσιογράφοι των τηλεοράσεών μας, για μας το μάθουν όλοι οι Ελληνες. Αν γίνει όμως μία αναίμακτη σύγκρουση 2 μοτοσακών, θα το αναμασούν 2-3 μέρες ως πρώτη είδηση.
Αφήστε το θέμα του Κατρούγκαλου και πολλών άλλων, τους διορισμούς των στενών συγγενών των. Δεν πρόλαβαν να προχωρήσουν σε κουμπάρους.

O Φλαμπουράρης όμως δοξάστηκε πολλές ημέρες!
Τώρα ο Αλεξέϊ προχωρεί να κερδίσει τις εκλογές της Κυριακής με αγνούς, καθαρούς ανθρώπους που το πρώτο μέλημά τους είναι η σωτηρία της Χώρας υπηρετώντας το 3ο Μνημόνιο.

Ας αποκτήσουν μνήμη οι Ελληνες …κάποτε