Ο πολιτικός μηχανικός Βαγγέλης Συνοδινός-Βαλλιάνος πρώτος στο ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ

O πολιτικός μηχανικός Βαγγέλης Συνοδινός-Βαλλιάνος θα είναι ο πρώτος υποψήφιος του ΚΚΕ στις επερχόμενες εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου. Το ψηφοδέλτιο συμπληρώνουν οι Διονύσης Γεωργόπουλος, εκπαιδευτικός και Γιώργος Γαβρίλης, πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου.

Σε σχετική ανακοίνωση της Τομεακής Επιτροπής του ΚΚΕ αναφέρονται τα εξής:

Η τομεακή επιτροπή Κεφαλονιάς – Ιθάκης του ΚΚΕ ανακοινώνοντας τους υποψηφίους βουλευτές του κόμματος για τις επερχόμενες εκλογές στις 20 Σεπτέμβρη 2015 καλεί τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα των νησιών μας, να στηρίξουν ολόπλευρα το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ.

Ψηφίζοντας ΚΚΕ οι εργαζόμενοι και τα φτωχά λαϊκά στρώματα, έχουν την ευκαιρία να ενισχύσουν κι άλλο τη δική τους φωνή, να δυναμώσουν περισσότερο τους αγώνες τους απέναντι στην εφαρμογή των αντιλαϊκών – αντεργατικών μέτρων που τους επιβάλουν τα 3 μνημόνια και οι εκατοντάδες εφαρμοστικοί νόμοι που τα συνοδεύουν, να ανοίξουν το δρόμο για μια άλλη εξουσία με κοινωνικοποιημένα τα συγκεντρωμένα παραγωγής και με σχεδιασμένη οικονομία που σαν κίνητρο της θα έχει την κάλυψη των σύγχρονων αναγκών τους.

Μια τέτοια εξουσία αποδεσμευμένη από την ΕΕ και τους άλλους ιμπεριαλιστικούς οργανισμούς, απαλλαγμένη από τις απαιτήσεις της εξουσίας εγχώριων και ξένων μονοπωλιακών ομίλων, που θα διαγράψει μονομερώς το χρέος που δημιούργησαν οι ίδιοι οι καπιταλιστές, μπορεί πραγματικά να εγγυηθεί την λαϊκή ευημερία. Είναι ο μόνος ρεαλιστικός δρόμος που καλείται ο λαός μας να επιλέξει απελευθερώνοντας έτσι τις τεράστιες παραγωγικές δυνατότητες της πατρίδας μας, οδηγώντας σε μια πρωτοφανή ανάπτυξη, αποκλειστικά προς όφελος του και όχι προς όφελος των συμφερόντων που υπηρετούν “παλιοί” και “νέοι” διαχειριστές της αστικής εξουσίας.

Τους δοκίμασες…. Τώρα με το ΚΚΕ. Υπάρχει λύση στον δρόμο της ανατροπής!

Το ψηφοδέλτιο μας που αποτελείται από μέλη του Κόμματος, συνδικαλιστές στην πρώτη γραμμή των αγώνων του λαού μας παρατίθεται με την εξής σειρά:

1. Συνοδινός – Βαλλιάνος Βαγγέλης, πολιτικός μηχανικός μέλος της λαϊκής επιτροπής Ληξουρίου.

2. Γεωργόπουλος Διονύσης , εκπαιδευτικός, μέλος της ΕΠ Δ. Ελλάδας του ΚΚΕ, Πρόεδρος της ΕΛΜΕ Κεφαλονιάς – Ιθάκης

3. Γαβρίλης Γιώργος, Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Κεφαλονιάς -Ιθάκης.