Ο Ρ. Λούζης ξανά πρόεδρος στη Χορωδία

Μετά από πρόσκληση του πλειοψηφήσαντος στις εκλογές της 18ης Νοεμβρίου 2022, συνήλθε το νέο Δ.Σ. του συλλόγου ΧΟΡΩΔΙΑ & ΜΑΝΤΟΛΙΝΑΤΑ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ, στην Λέσχη του συλλόγου στην Λάσση Αργοστολίου, την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2022 στις 19:00 με αποκλειστικό θέμα την συγκρότηση του ΔΣ. σε σώμα.

Μετά από συζήτηση και ανταλλαγή προτάσεων μεταξύ των μελών το ΔΣ. συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Ρωσσέτος – Γεράσιμος Λούζης

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ και ΕΦΟΡΟΣ Μαντολινάτας Ενηλίκων: Αμαλία Αλυσσανδράτου

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Διονύσης Γασπαρινάτος

ΤΑΜΙΑΣ: Βασίλης Σπυράτος

Αν. ΤΑΜΙΑΣ και ΕΦΟΡΟΣ Γυναικείας Χορωδίας: Ανδριάνα Μηλιαρέση

ΜΕΛΟΣ και ΕΦΟΡΟΣ Παιδικής Μαντολινάτας και Χορωδίας και Υπεύθυνη του Περιουσιολογίου του Συλλόγου: Βασιλική Φωκά

ΜΑΕΣΤΡΟΣ: Σπύρος Θεοτοκάτος

Το Νέο ΔΣ. ευχαριστεί όλα τα μέλη του συλλόγου για την συμμετοχή τους στην διαδικασία των Εκλογών , δεσμεύεται να εργαστεί για το καλό του συλλόγου και του μουσικού πολιτισμού, και όχι μόνο, του Τόπου μας και εύχεται να συνεχίσει να έχει την βοήθεια, συμμετοχή και στήριξη όλων, για την επίτευξη των στόχων και δράσεων που θα προγραμματιστούν άμεσα .

Ιδιαίτερα ευχαριστεί τις κυρίες Αντωνέλου Κάτε και Μαζαράκη Νίκη, που για δύο θητείες υπήρξαν μέλη των προηγούμενων ΔΣ. , και πρόσφεραν πολλά στον σύλλογο με την δημιουργική και ουσιαστική συμμετοχή τους . Με δική τους απόφαση μετά από 8 χρόνων ενεργής συμμετοχής και προσφοράς στο ΔΣ. επέλεξαν να συνεχίσουν σαν μέλη της Μαντολινάτας Ενηλίκων, της οποίας αποτελούν σημαντικά και ιστορικά μέλη.

Τις ευχαριστούμε θερμά.

Το Δ.Σ.