Παίζει τη Γ’ Εθνική αύριο ο ΝΕΟΛ

Μιά ολόκληρη Κατηγορία (Γ’ Εθνική) παίζει ο ΝΕΟΛ αύριο και ώρα 2 μ.μ. σε παιχνίδι μπαράζ με τον Ικαρο Νέας Σμύρνης στο Κλειστό Γυμναστήριο του Λέχαιου Κορινθίας.

Η ομάδα μας αισιοδοξεί για τη νίκη, που αυτόματα σημαίνει και τη παραμονή της στη Γ’ Εθνική, στην οποία ως «νεοφώτιστη» είχε μιά αρκετά καλή πορεία.

Για τους φιλάθλους μας ο ΝΕΟΛ έχει δρομολογήσει λεωφορείο καλύπτοντας όλα τα έξοδα, ενώ οι φίλαθλοι θα επιβαρυνθούν μόνο τα ατομικά εισιτήρια του καραβιού.

Η αναχώρηση θα γίνει από την Εκκλησία του Παντοκράτορα στις 07:00 (μεταφορά στη Σάμη και επιβίβαση στο πλοίο για Πάτρα), ενώ η επιστροφή θα πραγματοποιηθεί μέσω Κυλλήνης-Πόρου με το δρομολόγιο των 21:00.

Ευχόμαστε στην ομάδα μας να επιστρέψει με τη νίκη και την παραμονή της στη Γ’ Εθνική!

  •  Η ακτοπλοϊκή εταιρεία Levante Ferries, αφουγκραζόμενη τις ανάγκες του ΝΕΟΛ και δείχνοντας έμπρακτα τη στήριξη της στην προσπάθεια της ομάδας, παρέχει έκπτωση στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια των φιλάθλων που θα ταξιδέψουν αύριο Κυριακή στο Λέχαιο Κορινθίας για να παραστούν στον αγώνα μπαράζ.

Ως εκ τούτου,το αντίτιμο της συμμετοχής διαμορφώνεται στα 17 ευρώ.

Ο ΝΕΟΛ ευχαριστεί θερμά την εταιρεία Levante Ferries για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημά του, καθώς και για την αμέριστη υποστήριξη στην ομάδας μας σε όλο το φετινό πρωτάθλημα.