Παραμένει αστυνομικός δ/ντης ο Χρήστος Μαζαρακιώτης

Ανανεώθηκε η θητεία του αστυνομικού διευθυντού κ. Χρήστου Μαζαρακιώτη, μετά τις τελευταίες κρίσεις που έγιναν στην Αστυνομία.

Η συνέχεια της θητείας του κ. Μαζαρακιώτη στον Νομό μας δείχνει την εμποστοσύνη και την αξιολόγηση της πολιτείας στο πρόσωπό του, ειδικά μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει η τοπική Αστυνομική Δ/νση.

Σε ευχαριστήριο μήνυμά του ο κ. Μαζαρακιώτης αναφέρει τα εξής:

Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμένα η εμπιστοσύνη της Πολιτείας στο πρόσωπο μου, με το να ανανεώσει τη θητεία μου ως Διευθυντού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κεφαλληνίας και Ιθάκης, γεγονός που με γεμίζει χαρά αλλά και ευθύνη.

Χαρά, γιατί θα συνεχίσω αφενός να εργάζομαι σε έναν τόπο που αγάπησα και αφετέρου να συνεργάζομαι με αξιόλογους ανθρώπους που εκτίμησα και εκτιμώ.

Ευθύνη δε, τόσο απέναντι στους πολίτες, στον άνθρωπο της καθημερινότητας, της διπλανής πόρτας, αλλά και στους άξιους συνεργάτες μου Αστυνομικούς, Ειδικούς Φρουρους και Πολιτικό Προσωπικό που στελεχώνουν τις υπηρεσίες της δικαιοδοσίας μου, ώστε όσα καταφέραμε την προηγούμη χρονιά να τα διατηρήσουμε με στόχο την αύξηση της αποτελεσματικότητάς μας, ώστε οι συμπολίτες μας να συνεχίζουν να απολαμβάνουν το αίσθημα ασφάλειας, που θεωρώ ότι έχει εμπεδωθεί στο νησί μας.

Τέλος, θέλω να επισημάνω ότι οι στόχοι δεν επιτυγχάνονται από μονάδες, απαιτεί η συνεργασία όλων μας και είμαι βέβαιος, ότι θα συνεχισθεί η άψογη συνεργασία που υπήρξε το παρελθόν έτος με τα θεσμικά όργανα της πολιτείας, τις υπηρεσίες και τους λοιπούς φορείς του Νησιού μας.