Πετυχημένη παρουσίαση του Δήμου Κεφαλονιάς στην έκθεση Τουρισμού της Γαλλίας

Με εξαιρετική επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού “Salon Mondial du tourisme”, που αναπτύχθηκαν από 14 έως 17 Μαρτίου  στο Παρίσι.

Στην Έκθεση συμμετείχε ο Δήμος Κεφαλονιάς με δικό του Εκθεσιακό Περίπτερο, την οργανωτική και επιχειρησιακή  επιμέλεια του οποίου είχαν  ο Α/Δήμαρχος Τουρισμού κ.Ευάγγελος Κεκάτος, ο Προϊστάμενος της Υπηρεσίας Τουρισμού του Δήμου κ.Σταύρος Κουρής Κορκός, η Πρόξενος της Γαλλίας στην Κεφαλονιά κ.Emanouelle Sinagra και η Νομικός κ.Κατερίνα Θεοτοκάτου, ως Εκπρόσωπος της Ένωσης Ξενοδόχων Κεφαλονιάς & Ιθάκης.

Μεγάλος αριθμός Παραγόντων και Στελεχών της Γαλλικής Τουριστικής Βιομηχανίας αλλά και πλήθος κόσμου είχαν την ευκαιρία να προμηθευτούν πλούσιο έντυπο υλικό και να ενημερωθούν εμπεριστατωμένα  για τις φυσικές ομορφιές και τις πλούσιες ταξιδιωτικές δυνατότητες που αναπτύσσονται επιτυχώς στο Νησί.

Δημοσιογράφοι και ειδικοί των ΜΜΕ κατέγραψαν λεπτομερώς όλες τις πληροφορίες για τους τρόπους μετάβασης στο Νησί, για τις βραβευμένες διεθνώς παραλίες και Σπήλαια, για τις Γαλάζιες Σημαίες και τους χώρους διαμονής.

Ευχάριστη εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι Γάλλοι οι οποίοι διαθέτουν μόνιμη κατοικία στο Νησί τίμησαν με την παρουσία τους τη λειτουργία του Περιπτέρου, ενώ η  κ.Χρονοπούλου από τον ΕΟΤ Παρισίων διευκρίνισε τους τρόπους και μεθόδους περαιτέρω ανάπτυξης της Κεφαλονιάς στη Γαλλία.