
➔ΝΑΙ, όντως γνωστοποιούνται προθέσεις για σοβαρές επενδύσεις, και όχι τέτοιες «της αρπαχτής», ως λέγονται, και που τόσο καλά εγνωρίσαμε και «στο πετσί μας» εζήσαμε, επί δεκαετίες φρούδας ελπίδος και ψευδεπίγραφης «προόδου»!
➔ΔΕΝ είναι η πρώτη φορά που αναφέρομαι στο συγκεκριμένο θέμα, και ασφαλώς, δεν θα είναι και η τελευταία, πάντοτε Θεού Θέλοντος (και όχι …«λαού θέλοντος», κατά τις …υπερ-μοντέρνες …«ριζοσπαστικές» ρήσεις)!
➔ΤΕΡΑΣΤΙΑ ποσά παραμένουν «αποθηκευμένα», έτοιμα να χρησιμοποιηθούν (ο αριθμός των νέων εκατομμυριούχων αυξάνεται, και μάλιστα με την …ταχύτητα που αυξάνεται η καταδικαστική ανέχεια και στέρηση του πληθυσμού) όταν οι …ευγενέστατοι αυτά διαθέτοντες, πεισθούν, για την «εμφάνιση» πραγματικών ευκαιριών επενδυτικών, και όχι τέτοιων γνωστότατων, της κατηγορίας, από πλευράς επιχειρηματικού ρίσκου, επενδυτικού …«salto mortale»!
➔ΠΡΟΣ το παρόν τουλάχιστον, πάντοτε κατά την άποψίν μου, (η οποία, δυστυχώς όλες τις φορές και κατά τα τελευταία εκοσιπέντε χρόνια, εκ των γεγονότων αργότερα απεδείχθη απόλυτα ορθή) η ταχύτητα των ανακοινώσεών μας, δεν συνάδει με την ταχύτητα των απαραίτητων εφαρμογών, πολυσυζητημένων προυποθέσεων δραματικών αλλαγών, στο μέχρι σήμερα αρνητικότατο επενδυτικό μας κλίμα!
➔«ΚΛΙΜΑ» το οποίον έχει δημιουργηθεί προ ετών πάρα πολλών, έχει «εδραιωθεί» στους Χώρους μας και εκ των πραγμάτων δεν θα βελτιωθεί, ούτε εύκολα ούτε σύντομα, παρά τις φιλότιμες και ειλικρινείς προσπάθειες των Κυβερνώντων!
➔ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ οι οποίες, μεταξύ άλλων, θα έλεγα ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ, αναπόφευκτα και μονίμως θα σκοντάφτουν στις εκάστοτε σθεναρότατες αντιδράσεις, των ανένδοτων αλλόθροων Πιστωτών-Διαχειριστών μας, οι οποίοι θα εξακολουθούν να έχουν …«άλλα τινά» κατά νουν, για τις αφεντιές μας!!!