Σε ταυτόχρονη αυτοχειρία οφείλεται ο θάνατος του ζεύγους των αλλοδαπών αναφέρει το ΑΠΕ

Σε ταυτόχρονη αυτοχειρία φέρεται να οφείλεται ο θάνατος του νεαρού ζευγαριού από την Γερμανία, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού/Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, μετά τη σημερινή ιατροδικαστική εξέταση φαίνεται να έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Οι δύο άνθρωποι βρέθηκαν νεκροί μέσα στο διαμέρισμα που νοίκιασαν για ολιγοήμερες διακοπές στο χωριό των Βλαχάτων της Κεφαλονιάς. Από τις αστυνομικές έρευνες που έχουν διεξαχθεί προκύπτει ότι το ζευγάρι, ηλικίας 30-35 ετών, νοίκιασε μέσω διαδικτύου το συγκεκριμένο διαμέρισμα από τις 26 Δεκεμβρίου, ενώ νωρίτερα είχαν χρησιμοποιήσει ένα άλλο κατάλυμα για τη διαμονή του στην Κεφαλονιά.

Ο θάνατος τους έγινε αντιληπτός από την ιδιοκτήτρια του διαμερίσματος, που ανοίγοντας την πόρτα βρήκε στον καναπέ του σαλονιού, νεκρή τη Γερμανίδα τουρίστρια με βαθιά τραύματα στα χέρια, και το σύντροφό της, στο μπάνιο του σπιτιού, με επίσης βαθιά τραύματα στα χέρια και σε άλλα σημεία του σώματός του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΜΠΕ, οι σοροί των δύο Γερμανών τουριστών αναμένεται την Τρίτη να μεταφερθούν στην Πάτρα προκειμένου να γίνουν περαιτέρω εξετάσεις. Από τα μέχρι τώρα στοιχεία φέρεται το ζευγάρι να νοίκιασε το Ι.Χ. αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε από τη Γερμανία, χωρίς όμως ποτέ να το επιστρέψει πίσω, ενώ αντίθετα φέρεται να έχουν αλλαχθεί παράνομα και οι πινακίδες του οχήματος.

Στον αστυνομικό έλεγχο που έγινε στο όχημα δεν βρέθηκαν ναρκωτικές ουσίες ούτε άλλα παραισθησιογόνα φάρμακα. Την υπόθεση εξετάζει η Αστυνομική Διεύθυνση Κερκύρας.

(ΑΠΕ)