Στην Καλαμάτα σήμερα οι Μικτές Νέων και Παίδων της ΕΠΣΚΙ

Δύσκολη αποστολή, σήμερα, για τις Μικτές μας ομάδες Παίδων – Νέων, όπου στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Πανελληνίου Πρωταθλήματος προεπιλογής Εθνικών ομάδων, φιλοξενούνται από τις αντίστοιχες, πολύ δυνατές ομάδες της Μεσσηνίας, στην Καλαμάτα.

Οπως αναφέρει το Sportsthea, πρώτος χρονικά και ώρα 09.30’ π.μ. θα ξεκινήσει ο αγώνας της Κ-14, με την ομάδα του Σπ. Παπαδάτου, να επιδιώκει να πάρει την δεύτερη νίκη της και να έχει μαθηματικές ελπίδες για την δεύτερη θέση.

Σίγουρα πρόκειται για ένα δύσκολο σενάριο, αφού εκτός του ότι οι γηπεδούχοι έχουν μια πάρα πολύ καλή ομάδα, βρίσκονται αήττητοι και με μια νίκη θα βρεθούν ένα βήμα πριν την πρωτιά.

Όπως και να έχει τα πιτσιρίκια της Κ-14 θα προσπαθήσουν πρώτα για μια καλή εμφάνιση και μετά ότι καλύτερο προκύψει δημιουργώντας την έκπληξη.

Στον πρώτο γύρο στα Φαρακλάτα, οι Μεσσήνιοι είχαν επικρατήσει με σκορ 3-0.

Διαιτητής ο κ. Ηλ. Κόκκορης με βοηθούς τους κ.κ. Π. Τσούκα και  Ν. Σταματόπουλο από την Αρκαδία.

  •  Στη βαθμολογία η Μικτή μας είναι τρίτη με 3β.

Στη συνέχεια και ώρα 11.30 π.μ., οι νέοι του Δ. Λιονάτου και αυτοί με τη σειρά τους, θα έχουν δύσκολο έργο απέναντι στους αντίστοιχους της Μεσσηνίας.

Μπορεί να μην είναι στα πολύ καλά τους φέτος οι γηπεδούχοι και να βρίσκονται, μετά την ήττα έκπληξη από την Ζάκυνθο, στην 2η θέση και -6 βαθμούς από την πρωτοπόρο Ηλεία, όμως αυτό το παιχνίδι, αν πάρουν το τρίποντο, μπορεί να τους δώσει την πρόκριση τουλάχιστον σαν δεύτερους.

Το ίδιο όμως ψάχνει και η δική μας ομάδα που έχει ακόμη μαθηματικές ελπίδες, πλην όμως και εδώ είναι ένα δύσκολο σενάριο.

Ότι και να γίνει η ομάδα μας θα παλέψει για το καλύτερο, απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο.

Διαιτητής ο κ. Νικ. Αυγερινός με βοηθούς τους κ.κ. Π. Τσούκα και  Ν. Σταματόπουλο από την Αρκαδία.

  •  Στη βαθμολογία η Μικτή μας είναι τρίτη με 3β.