Στο Αργοστόλι τελικά ο τελικός Κυπέλλου μεταξύ Παλληξουριακού-Πυλαριακού

Μετά από γενική κατακραυγή αλλά και κοινή δήλωση του Παλληξουριακού και του Πυλαριακού των δύο ομάδων που θα αγωνιστούν στον τελικό του Κυπέλλου όπου έκαναν λόγο για σκοπιμότητες από την πλευρά της ΚΕΔΗΚΕ, η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κεφαλονιάς και Ιθάκης εξέδωσε χθες την ακόλουθη ανακοίνωση:

Σας γνωρίζουμε ότι το Δ.Σ./ Ε.Π.Σ.Κ.Ι. σε έκτακτη συνεδρίασή του μετά από τη γνωστοποίηση της ΚΕΔΗΚΕ για διαθεσιμότητα του ΔΑΚ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ και τα αιτήματα των δυο φιναλίστ για αλλαγή έδρας του Τελικού, άλλαξε τον αρχικό ορισμό και ο Τελικός Αγώνας του Κυπέλλου Ελλάδος Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Α’ Φάσης, περιόδου 2018-2019, μεταξύ των φιναλίστ Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΥ – Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΥ, θα διεξαχθεί την Τετάρτη 17 Απριλίου 2019 και ώρα 17:00’ στο ΔΑΚ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ «ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΕΡΓΩΤΗΣ».

Προφανώς οι αιχμές των δύο ομάδων προς την ΚΕΔΗΚΕ είχαν βάση με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να παραχωρήσει το γήπεδο, κάτι που δεν έκανε από μόνη της το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

Απομένει φυσικά και από την ΕΠΣΚΙ η σχετική ανακοίνωση τη σκοπεύει να κάνει για την αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό του Ενωσιακού γηπέδου στα Φαρακλάτα.