Συγχαρητήρια από τον Μάκη Αλυσανδράτο για την κατάσβεση της πυρκαγιάς στο Mεγιάβουνο Aγ. Eυφημίας

O αντιδήμαρχος Πυλάρων κ. Mάκης Aλυσανδράτος

Η προχθεσινοβραδυνή φωτιά στην περιοχή  «Μεγιάβουνο» της Αγίας Ευφημίας ήταν πολύ επικίνδυνη και θα μπορούσε να δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα αν δεν αντιμετωπίζονταν έγκαιρα,οργανωμένα και αποτελεσματικά.

Η πτώση των ανέμων από ένα σημείο και μετά διευκόλυνε προφανώς το έργο μας, όμως οι προσπάθειες των πυροσβεστών ήταν ο καθοριστικός παράγοντας του περιορισμού και τελικά της κατάσβεσής της.

Γι ‘αυτό θα ήθελα να συγχαρώ και να ευχαριστήσω την Πυροσβεστική Υπηρεσία,την Εθελοντική ομάδα της Πυλάρου,την Πολιτική Προστασία και τους κατοίκους που συμμετείχαν και με τις προσπάθειες όλων σ’ ένα δύσκολο χώρο είχαμε ένα πολύ ικανοποιητικό αποτέλεσμα.

Η φωτιά ξεκίνησε από ένα σημείο του Επαρχιακού δρόμου και με τη βοήθεια των ανέμων γρήγορα έλαβε μεγάλες διαστάσεις.Λόγω τούτου και με τη διαπίστωση ότι τα τελευταία τουλάχιστον χρόνια δεν υπάρχει κουλτούρα εμπρησμών στην Πύλαρο εκτιμούμε ότι η πυρκαϊά προκλήθηκε από ένα απρόσεκτο και τυχαίο γεγονός (τσιγάρο).Γι αυτό απευθύνομαι στους κατοίκους και τους επισκέπτες μας να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί ,κυρίως αυτή την περίοδο με τις υψηλές θερμοκρασίες ,διότι από μια μικρή απροσεξία μπορεί να προκληθεί μια πολύ μεγάλη καταστροφή.

MAKHΣ AΛYΣANΔPATOΣ
Αντιδήμαρχος  Πυλάρου

 

Το πρωτοσέλιδο του "Η"
Αναζήτηση
Περίπτερο
Δορυφόρος
Πληκτρολογήστε τη διεύθυνσή σας και δείτε το σπίτι σας!
Το σπίτι σας και ολόκληρη τη γειτονιά σας μπορείτε να δείτε με μεγάλη ευκρίνεια μέσω της υπηρεσίας της Google “Show my street”. Μία εφαρμογή που κάποιους θα τους ενθουσιάσει, ενώ κάποιους άλλους μπορεί να τους τρομάξει! Για να δείτε το σπίτι σας μέσω της εφαρμογής, πατήστε ΕΔΩ
Δείτε Tv live
Διαφημίσεις
-->
-->
Web Design & Development by .LifeThink