Συλλυπητήρια για την απώλεια του Νίκου Φραντζή

 • ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ

Συλλυπητήριο Μήνυμα για την απώλεια του Νίκου Φραντζή

Με θλίψη αποχαιρετούμε τον Νίκο Φραντζή, έναν ξεχωριστό άνθρωπο που υπηρέτησε με συνέπεια την τοπική αυτοδιοίκηση και τον πολιτικό του χώρο.

Επρόκειτο για δημόσιο λειτουργό συγκροτημένο και με αγάπη για τον τόπο μας. Άριστος οικογενειάρχης, πολιτισμένος άνθρωπος και αγαπητός στη τοπική μας κοινωνία.

Τα τελευταία χρόνια είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ μαζί του, στο πλαίσιο των καθηκόντων του ως Γενικού Γραμματέα του Δήμου Αργοστολίου.

Κατά τη συνεργασία μας διαπίστωσα, ακόμη, το ψυχικό του σθένος και το απόθεμα δυνάμεων που κατέθεσε -παρά τη προσωπική του μάχη- στον αγώνα ο Δήμος Αργοστολίου να λειτουργήσει ομαλά. Για το ζήτημα δε της δημιουργίας του Μουσείου Σκλάβου, η συμβολή του Νίκου ήταν καθοριστικής σημασίας.

Στην αγαπημένη του σύζυγο Μαριάννα, τα παιδιά, τους συνεργάτες και τους οικείους του εκφράζω τα συλλυπητήριά μου. Θα τον θυμόμαστε πάντα.

Παναγής Καππάτος

Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης

 • ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

Σχετικά με την απώλεια του Νίκου Φραντζή, Γενικού Γραμματέα Δήμου Αργοστολίου ο Αντιπεριφερειάρχης Σταύρος Τραυλός έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Με βαθιά θλίψη και οδύνη αποχαιρετούμε έναν φίλο, έναν άνθρωπο που σε όλη του τη ζωή υπηρέτησε με ακεραιότητα την τοπική αυτοδιοίκηση. Ο Νίκος Φραντζής με τον μαχητικό του χαρακτήρα προσέφερε πολλά στη δημόσια διοίκηση τόσο με την προσωπική στάση ζωής του, όσο και μέσα από τα δημόσια καθήκοντά του.

Τα θερμά συλλυπητήριά στους οικείους του.

Ο Αντιπεριφερειάρχης

Π.Ε Κεφαλληνίας και Π.Ε. Ιθάκης

Σταύρος Π. Τραυλός

 • ΠΕΔΙΝ

ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΦΡΑΝΤΖΗ

Εκφράζουμε τη θλίψη μας για την απώλεια του Νίκου Φραντζή, ενός δραστήριου και δημιουργικού ανθρώπου με μεγάλη παρουσία και προσφορά στον τόπο μας και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Ο Νίκος Φραντζής διετέλεσε Πρόεδρος της Κοινότητας Μεταξάτων και Δήμαρχος Λειβαθούς. Επίσης, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και Πρόεδρος της Τοπικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων Κεφαλλονιάς-Ιθάκης (ΤΕΔΚ-ΚΙ) καθώς και Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων Ελλάδας (ΚΕΔΚΕ).

Η θητεία του ως Προέδρου της ΤΕΔΚ Κεφαλονιάς-Ιθάκης συνδέθηκε με την πραγματοποίηση σημαντικών μεταρρυθμίσεων και πρωτοπόρων δραστηριοτήτων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση των νησιών μας.

Διετέλεσε επίσης, Προϊστάμενος υπηρεσιών καθώς και Γενικός Γραμματέας του Δήμου Αργοστολίου.

Σε όλη τη δημιουργική διαδρομή του, κίνητρο του ήταν η αγάπη για τον τόπο μας και η διάθεση του για προσφορά.

Με συνεχή ενεργή παρουσία και ακούραστη δραστηριότητα, από όλες τις θέσεις που ανέλαβε, προσέφερε στην ανάπτυξη και στον πολιτισμό του τόπου μας και συνέβαλλε στην πρόοδο του.

Αφήνει σημαντική παρακαταθήκη το έργο του, καθώς και το αποτύπωμα μιας παραγωγικής και δημιουργικής διαδρομής.

Ας είναι αιωνία η μνήμη του.

Στην αγαπημένη του οικογένεια εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια.

Αλέξανδρος Παρίσης

Πρόεδρος

Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Ιονίων Νήσων

 • ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ Νησί για όλους

Η απώλειά του Νίκου Φραντζή αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό, τόσο στο Δήμο Αργοστολίου, όσο και στην κοινωνία μας συνολικά.

Η μακρά πορεία του στην αυτοδιοίκηση αλλά και η ενεργή προσφορά του μέχρι και την τελευταία στιγμή, φανερώνει την απεριόριστη και ανιδιοτελή αγάπη του για τον τόπο μας.

Ως Γενικός Γραμματέας του Δήμου μας χειρίστηκε με επιτυχία πολλά ζητήματα, σε κάποια από τα οποία συνεργαστήκαμε παραγωγικά, ενώ ακόμη και σε αυτά που είχαμε διαφορετικές απόψεις, τις ανταλλάξαμε με αλληλοσεβασμό.

Εκ μέρους της δημοτικής μας παράταξης εκφράζω προς την οικογένειά του τα θερμά μας συλλυπητήρια. Αιωνία του η μνήμη.

Αλέξανδρος Παντελειός

 • ΔΗΜΟΣ ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ 

Ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ληξουρίου εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος Νίκου Φραντζή, Γενικού Γραμματέα του Δήμου Αργοστολίου που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή.

Ο Νίκος υπηρέτησε την αυτοδιοίκηση από διάφορα μετερίζια μέχρι το τέλος της ζωής του με απαράμιλλο ενδιαφέρον και αφοσίωση στο καθήκον, με όραμα και στόχο την πρόοδο και την ανάπτυξη του νησιού του.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει και ας είναι αιωνία η μνήμη του.

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Ληξουρίου

 • ΔΗΜΟΣ ΣΑΜΗΣ

Ο Δήμαρχος, το Δημοτικό Συμβούλιο και οι εργαζόμενοι του Δήμου Σάμης εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια για την απώλεια του Νίκου Φραντζή στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος. Είχε υπηρετήσει και στο Δήμο Σάμης αφήνοντας το αποτύπωμά του στην οργάνωση και ανάπτυξη του Δήμου μας.

Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Σάμης

 • Ν.Ε. ΠΑ.ΣΟ.Κ. – ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Έφυγε από κοντά μας μετά από άνιση μάχη με την επάρατη νόσο ο Νίκος Φραντζής. Δήμαρχος Λειβαθούς  τη περίοδο 2003 – 2006 και ένας από τους πιο άξιους εκπροσώπους μιας κορυφαίας γενιάς στελεχών του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Δίπλα στην Παράταξη μας από τα νεανικά του χρόνια, υπόδειγμα Αιρετού και Δημοτικού Υπαλλήλου, με σημαντική προσφορά στην Αυτοδιοίκηση, θα μείνει για πάντα στη μνήμη μας.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

 • Ήξερε να εμπνέει τους συνεργάτες του για το καλύτερο αποτέλεσμα. Και πάντα το πετύχαινε!

Τον Νίκο Φραντζή τον γνωρίσαμε πολλά χρόνια πριν. Ήταν ένας αγωνιστής και πραγματικός φίλος. Η εργασία, η δημιουργική εργασία ποτέ δεν τον κούρασε. Πάντα αισιόδοξος με σχέδια για μια καλύτερη Κεφαλονιά, πάντα μπροστά από την εποχή του, σκεφτόταν και δεχόταν το νέο, το δημιουργικό, το καινοτόμο. Το πέρασμά του από όλα τα αξιώματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ήταν παράδειγμα εντιμότητας και δημιουργίας. Ήξερε να εμπνέει τους συνεργάτες του για το καλύτερο αποτέλεσμα. Και πάντα το πετύχαινε.

Ακόμα κι όταν ήρθε η αρρώστια, την αγνοούσε, συνέχισε να εργάζεται σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Χωρίς βαρυγκωμιά, είχε εντάξει τις θεραπείες του μέσα στην εργασιακή καθημερινότητά του με τρόπο απλό, αθόρυβο και γενναίο.

Μάθαμε πολλά από τον Νίκο, για να αντιμετωπίζουμε τα άσχημα και τα όμορφα, να ονειρευόμαστε και να παλεύουμε για τα καλύτερα. Είμαστε περήφανοι, είναι τιμή μας  που εργαστήκαμε μαζί, που είμαστε φίλοι και συνεργάτες του. Ο Νίκος Φραντζής, ο φίλος μας, πάντα θα ζει μέσα στις καρδιές μας.

Ανδρέας Ζαπάντης

Μαρία Βουτσινά

Γιώργος Κρεμμύδας

Βιβή Βασάλα

 • ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΚΕΦΑΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣΙΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ

Η Αδελφότητα Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Πειραιά συγκλονισμένη από τον αδόκητο θάνατο του Νίκου Φραντζή συμπαραστέκεται στο πένθος.

Ο Νίκος Φραντζής υπηρέτησε την τοπική αυτοδιοίκηση ανελλιπώς.Άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του με το έργο του.

Διετέλεσε Γενικός Γραμματέας του Δήμου Αργοστολίου,

π. πρόεδρος της Τοπικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων Κεφαλονιάς και Ιθάκης, π. Δήμαρχος Λειβαθούς.

Έφυγε νωρίς.

Είχε τη δυνατότητα, τη μαχητικότητα και την κατάρτιση να προσφέρει ακόμα πολλά στον τόπο.

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ της Αδελφότητας  εκφράζουν τα πιο θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια, στους οικείους,

στους φίλους, τους συνεργάτες.

 • Α.Ο ΦΩΚΑΤΑ

Ο Αθλητικός Όμιλος Φωκάτων εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Νίκου Φραντζή  ενός ΑΝΘΡΩΠΟΥ που προσέφερε τόσα στην Κεφαλονιά μας και ιδιαίτερα στην Λειβαθώ μας.

Αιώνια σου ή μνήμη Νικόλα.

 • ΝΑΠΟΛΕΩΝ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑΣ

Ο καθηγητής Ναπολέων Μαραβέγιας για την απώλεια του Νίκου Φραντζή

Ο Νίκος Φραντζής υπήρξε ένας σπουδαίος άνθρωπος και αγαπητός φίλος από τα εφηβικά μας χρόνια. Υπηρέτησε την αυτοδιοίκηση με επιτυχία και αγάπη για τον τόπο μας αρχικά ως Πρόεδρος της Κοινότητας Μεταξάτων, αργότερα ως Δήμαρχος Λειβαθούς και τα τελευταία χρόνια ως Γενικός Γραμματέας του Δήμου Αργοστολίου. Ήταν ένας προσινής άνθρωπος πάντα με χαμόγελο, ειλικρίνεια εντιμότητα και συναινετική διάθεση. Αντιμετώπισε την αρρώστια με θάρρος και αισιοδοξία μέχρι το τέλος. Θα τον θυμόμαστε και θα μας λείπει πάντα.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του, θα βρεθούμε δίπλα της σε ότι χρειαστεί.

Ναπολέων Μαραβέγιας

Καθηγητής ΕΚΠΑ

π. Αντιπρύτανης , π. Υπουργός

 • ΜΑΡΚΟΣ ΚΟΤΣΙΛΙΝΗΣ

Αποχαιρετισμός στον Νίκο Φραντζή

Με βαθιά θλίψη αποχαιρετάμε τον Νίκο Φραντζή. Ο Νίκος υπήρξε άξιο τέκνο της τοπικής κοινωνίας. Πράος, συνετός ,σεμνός, ευγενής, έντιμος άνθρωπος, κέρδιζε την εμπιστοσύνη όσων τον γνώριζαν και συνεργαζόταν μαζί του.  Στην υπαλληλική του διαδρομή υπηρέτησε επάξια  με επάρκεια γνώσεων και κατέλαβε τα πλέον σημαντικά αξιώματα της τοπικής αυτοδιοίκησης. Διευθυντής οικονομικών υπηρεσιών στους δήμους Σάμης, Αργοστολίου, προϊστάμενος των ΚΕΠ δήμου Κεφαλονιάς και μέχρι το τέλος του Γενικός Γραμματέας του νύν Δήμου Αργοστολίου, άφησε έντονα το αποτύπωμα της εργασίας του , των πρωτοβουλιών που λάμβανε και του ήθους που τον διέκρινε. Θήτευσε σαν αιρετός σε όλους τους θεσμούς της τοπικής αυτοδιοίκησης . Δήμαρχος Λειβαθούς, Πρόεδρος και μέλος της ΤΕΔΚΚΙ, μέλος του ΔΣ της τότε ΚΕΔΚΕ, του ανώτατου οργάνου της τοπ. αυτοδιοίκησης. Έδωσε την ψυχή του για να εφαρμοστεί και να πετύχει η συνένωση των κοινοτήτων με το πρόγραμμα Καποδίστριας στα νησιά μας . Ήταν ακούραστος, άριστα ενημερωμένος , μαχητικός στις επιδιώξεις του, προσιτός στους δημότες , αποτελεσματικός στις επιλογές του.

Ήταν αγωνιστής της ζωής και των δημοκρατικών ιδεών του. Στρατεύτηκε ενωρίς στον αγώνα για την αναγέννηση των νησιών μας. Η Αγάπη του για την Κεφαλονιά τον έφερε κοντά σε άλλους συντρόφους και με τις δημοκρατικές του ιδέες προσέφερε πολλά, ώστε η Κεφαλονιά σήμερα να είναι ελκυστικός τόπος προορισμού, να έχει επαρκείς  υποδομές και υπηρεσίες , να είναι ανταγωνιστική με άλλα μέρη της χώρας.

Γνώρισα τον Νίκο πριν πολλά χρόνια. Γίναμε συνοδοιπόροι και συναγωνιστές στα κοινά σε διάφορα μετερίζια . Διέκρινα το ήθος  και την αξιοπρέπειά του. Μέσα από τις οικογενειακές και κοινωνικές μας σχέσεις αναπτύχθηκε βαθιά και στέρεη φιλία και αλληλοεκτίμηση.

Υπήρξε υποδειγματικός οικογενειάρχης. Με τη εξαίρετη σύζυγό του Μαριάννα και τα παιδιά τους Γιώργο και Κωστή απολάμβανε την εκτίμηση της κοινωνίας γιατί δεν υπήρξε κανένα ψεγάδι, που να σκιάζει την διαδρομή του.

Ο Νίκος έφυγε όρθιος όπως έζησε όρθιος. Ευπρεπής και αισιόδοξος ανέβηκε τον Γολγοθά του με θάρρος, εργαζόταν μέχρι τελευταία, δίνοντας με τη στάση του παράδειγμα ζωής σε όλους μας.

Νίκο καλό σου ταξίδι .

Στους λίαν  αγαπητούς μας  Μαριάννα Γιώργο  και Κωστή εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια.

Μάρκος Κοτσιλίνης

 • ΒΙΚΤΩΡΑΣ ΡΟΥΧΩΤΑΣ

Mε βαθιά θλίψη η Σερβία αποχαιρετά το Νίκο Φραντζή. Ένας πραγματικός φίλος του σερβικού λαού. Ως μέλος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων (ΚΕΔΚΕ), συνέβαλε στη φιλοξενία οχτακοσίων σέρβων παιδιών στην Ελλάδα. Μαζί με την οικογένεια του τη περίοδο 1994-1995, φιλοξένησαν ένα από τα παιδιά που ήρθαν στη Κεφαλλονιά για διάστημα έξι μηνών. Ο δραστήριος Νίκος πρωτοστάτησε στην αδελφοποίηση της κοινότητας των Μεταξάτων με το Δήμο Σοκομπάνια της Σερβίας το 1995. Με την ιδιότητα του προέδρου της Τοπικής Ένωσης Δήμου και Κοινοτήτων Ελλάδας (ΤΕΔΚΕ) στήριξε  με ενθουσιασμό τις δραστηριότητες της ελληνοσερβικής φιλίας που στόχευαν στην σύσφιξη των σχέσεων των δύο λαών. Τον διέκρινε η εντιμότητα, η ευγένεια, η αγωνιστικότητα, η αποφασιστικότητα, η δημιουργικότητα και το απαράμιλλο ήθος του. Ένας μεγάλος οραματιστής, μα προπάντων ένας γενναίος μαχητής της ζωής που με δύναμη ψυχής, αγνοώντας την ασθένειά του, συνέχισε με αξιοθαύμαστη τόλμη την εργασία του.

Θα ήθελα να μεταφέρω τα ειλικρινή συλλυπητήρια των αδελφών σέρβων στα μέλη της οικογένειάς του.

Φίλε Νίκο, αιωνία η μνήμη σου. Θα ζεις για πάντα στις καρδιές μας.

Με τιμή,

Βίκτωρ Ρουχωτάς

Επίτιμος Πρόξενος της Σερβίας

 • ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΛΙΜΙΔΟΣ

Η τελευταία χαρά κατευόδιο.

Η παρουσία του Νίκου Φραντζή στα δημόσια πράγματα υπήρξε πολύχρονη και δημιουργική με πλούσιο έργο.

Συνεργαστήκαμε όλα αυτά τα χρόνια με πολλές ιδιότητες από διάφορες θέσεις, αναπτύσσοντας παράλληλα και μια πολύ καλή φιλία.

Οι ευαισθησίες του πολλές με προεξάρχουσα αυτή για τον πολιτισμό.

Η τελευταία μας συνεργασία υπήρξε ιδιαίτερα στενή και το σημαντικότερο αντικείμενό της ήταν η ολοκλήρωση των διαδικασιών για το «Μουσείο Γ. Σκλάβου».

Ατελείωτες ώρες, παρά τα προβλήματα υγείας του, διέθεσε για να γίνει κατορθωτή η μεταβίβαση της συλλογής των έργων του Γεράσιμου Σκλάβου.

Στις 27 Δεκεμβρίου 2022  πήρε μεγάλη χαρά με την υπογραφή της σύμβασης με τον ανάδοχο του έργου και την εξέφρασε αγέρωχος, επιστρατεύοντας όσες δυνάμεις του απέμεναν, μπροστά στις κάμερες.

Νίκο, έφυγες με μια μεγάλη ικανοποίηση επισφραγίζοντας το δημιουργικό σου έργο.

Καλό ταξίδι, θα σε θυμόμαστε με αγάπη.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΛΙΜΙΔΟΣ

 • ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΑΧΕΙΜΑΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΛΟ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΝΙΚΟ ΦΡΑΝΤΖΗ.

Είναι μεγάλη μου τιμή που στην αυτοδιοικητική μου διαδρομή αξιώθηκα να συμπορευθώ , να συνεργαστώ και να αγωνιστώ με το Νίκο Φραντζή σε δύσκολες εποχές , σε εποχές που η αυτοδιοίκηση έβαζε τα θεμέλια της.Η δράση του και συνδρομή του  πολιτική, κοινωνική, οικονομική και αυτοδιοικητική συνέβαλε στο να ανοίξουν οι δρόμοι προόδου και προκοπής.

Μας αποχαιρέτησε μια προικισμένη προσωπικότητα, που συνέκλιναν τα χαρακτηριστικά του ήθους, της ευπρέπειας, της αξιοπρέπειας, του αυτοσεβασμού, της  συνέπειας, της σοβαρότητας και της σκέψης. Ένας ιδιαιτέρως αγαπητός αυτοδιοικητικός , ενεργός μέχρι την τελευταία στιγμή , με αδιαπραγμάτευτα, τη δύναμη και το μεγαλείο ψυχής. Σε όλη του τη ζωή έδινε μάχες… για τη γενέτειρα του, για την οικογένεια του, για την τοπική αυτοδιοίκηση, για την ευρύτερη κοινωνία, για την ενδυνάμωση της ιόνιας περιφέρειας και είχε κερδίσει δικαίως την εκτίμηση ,την αγάπη και το σεβασμό όλωνγια το ήθος και την προσφορά του.

Αγαπητέ φίλε Νίκο,  τα λόγια είναι φτωχά, η θλίψη μεγάλη… Το πάνθεον της Αυτοδιοίκησης είναι βαθιά ορφανεμένο ,από την πρόωρη απώλειά σου….

Θρηνούν  μαζί με όλους και όλα όσα τόσο αγάπησες …ο ουρανός της Λειβαθούς με τις μνήμες του ήλιου ,το πέταγμα των γλάρων στην παραλία του Λουρδά, η άμμος ,τα κοχύλια ,το μπλε της θαλασσινής Αβύθου ,  το Κάστρο του Αγίου Γεωργίου, η Λακήθρα, τα Μεταξάτα, οι Κεραμειές , όλοι οι τόποι , οι άνθρωποι, που αγαπούσες, κουβαλούσες κι έχουν κουρνιάσει μέσα σου…

Το μεγαλείο της ψυχής σου , δυναμικό και κοφτό σαν του αετού, ευαίσθητο σαν το θρόϊσμα του χελιδονιού, χάριζε γενναιόδωρα την άνοιξη της ψυχής σου, σε όλους μας.

Θα λείψεις σε όλους που σε γνωρίσαμε και σε αγαπήσαμε, γιατί ήσουν αυθεντικός. Εκφράζω τα βαθύτατα συλλυπητήρια μου στη συνοδοιπόρο σύζυγο σου , στην οικογένεια, τους οικείους και τους φίλους  σου. Η παρακαταθήκη αξιών και αρχών -που τίμησες και υπηρέτησες-φυλακτά του μέλλοντος-   θα συνοδεύει και θα καθοδηγεί όλους μας .

Ο Δήμαρχος Βόρειας Κέρκυρας

Γιώργος Μαχειμάρης