Συλλυπητήρια και ψηφίσματα για την απώλεια του Γεράσιμου Αποστολάτου

• ΔΗΜΟΣ ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ

Με βαθιά θλίψη πληροφορηθήκαμε χθες το θάνατο του αγαπημένου φίλου Μάκη Αποστολάτου.

Ο Μάκης Αποστολάτος, “ο μαέστρος μας” υπήρξε ένας γλυκύτατος άνθρωπος, ένας καλός φίλος και ένας συνεπής υπηρέτης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που τον διέκρινε η τιμιότητα, η εργατικότητα και το πνεύμα συνεργασίας και συναίνεσης με όλους.

Στους οικείους του εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια.

Από το γραφείο τύπου του Δήμου Ληξουρίου

• ΕΠΣΚΙ- ΨΗΦΙΣΜΑ

Το Διοικητικό Συµβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωµατείων Κεφαλληνίας – Ιθάκης εκφράζει τη λύπη του για την απώλεια του Γεράσιµου Αποστολάτου, ο οποίος ήταν µέλος του Διοικητικού Συµβουλίου της ΕΠΣΚΙ κατά την ίδρυσή της και είχε υπηρετήσει το ποδόσφαιρο της Κεφαλονιάς ως παράγοντας σωµατείων.

Το Διοικητικό Συµβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωµατείων Κεφαλληνίας – Ιθάκης οµόφωνα αποφασίζει:

-Να εκφραστούν συλλυπητήρια του Διοικητικού Συµβουλίου στην οικογένειά του.

-Να παραστεί αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συµβουλίου στη νεκρώσιµη ακολουθία.

-Να κατατεθεί χρηµατικό ποσό αντί στεφάνου στο Ορφανοτροφείο «Σωτήρ»

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ Ε.Π.Σ.Κ.Ι.

Από την ΔΕΕΠ Κεφαλληνίας και Ιθάκης εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Ποιητής» της ζωής ο Γεράσιμος Αποστολάτος, δεν φοβήθηκε ποτέ να τη ζήσει με πάθος, αγάπη για την μουσική μας παράδοση, σεβασμό στον άνθρωπο και πίστη στις αξίες της δημιουργικότητας και της ηθικής.

«Έστω και με σπασμένα φτερά» ήταν πάντα εκεί, έτοιμος να «ελέγξει το φως των αστεριών» για τις επόμενες γενιές. Γι’ αυτό, όσοι τον γνωρίσαμε και μάθαμε από αυτόν, δεν είναι δυνατόν να μην τον θυμόμαστε ως ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα ευφυούς και ολοκληρωμένου ανθρώπου.

Ως μέλος της Νέας Δημοκρατίας υπήρξε διαχρονικά αγωνιστής της παράταξης και ιδεολογικός υπερασπιστής της.

Μαέστρο μας, Τιμή μας! Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του!

Δ.Ε.ΕΠ Κεφαλληνίας και Ιθάκης

 

• ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ-ΩΔΕΙΟΝ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ «ΡΟΚΚΟΣ Γ. ΒΕΡΓΩΤΗΣ»

Με βαθιά θλίψη και με πολλές αναμνήσεις αποχαιρετούμε τον αγαπητό σε όλους μας Μάκη Αποστολάτο που ως γνωστόν χρημάτισε επί αρκετά έτη, μουσικός, Αρχιμουσικός και Μαέστρος της Φιλαρμονικής μας Σχολής.

Το πολυσήμαντο έργο και η παρουσία του Μάκη Αποστολάτου στα μουσικά και όχι μόνο δρώμενα στα νησιά μας έχουν αφήσει ένα ισχυρό αποτύπωμα στην συλλογική μνήμη του τόπου μας άξιο να μνημονεύεται από τους μεταγενεστέρους.

Η Μουσική οικογένεια, το Συμβούλιο και το διοικητικό προσωπικό της Φιλαρμονικής Σχολής Κεφαλληνίας διαβιβάζουν τα πλέον θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος και του απευθύνουν με οδύνη το ίστατο χαίρε.

Από την Φιλαρμονική Σχολή Κεφαλληνίας

• 1ο ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ-ΨΗΦΙΣΜΑ

Η Προσκοπική οικογένεια του Αργοστολίου αποχαιρετά με θλίψη πολλή τον ΓΕΡΑΣΙΜΟ ΑΠΟΣΤΟΛΑΤΟ Πρόσκοπο,Βαθμοφόρο, επί σειρά ετών Πρόεδρο της Επιτροπής Κοινωνικής Συμπαράστασης του 1ου Συστήματος Προσκόπων Αργοστολίου και έγκριτο μέλος της Τοπικής Προσκοπικής Κίνησης.

Η Επιτροπή Κοινωνικής Συμπαράστασης συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση και αποφάσισε ομόφωνα:

1. Να εκφραστούν δημοσίως και εγκαρδίως τα θερμά συλλυπητήρια της Προσκοπικής οικογένειας του Αργοστολίου στην οικογένεια του εκλιπόντος.

2. Να παραστούν τα μέλη της Επιτροπής στην εκφορά.

3. Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στις προσεχείς Προσκοπικές δραστηριότητες αποτίνοντας φόρο τιμής στον εκλιπόντα.

4. Να δημοσιευθεί το παρόν στο τοπικό Τύπο.

5. Αντίγραφο του παρόντος να επιδοθεί στην οικογένεια του εκλιπόντος. Ευχόμεθα οι προστάτες μας Άγιοι να χαρίζουν στην οικογένειά του Υγεία, Αγάπη και Δύναμη και στον κεκοιμημένο την αιώνια ανάπαυση.

Η Πρόεδρος της Ε.Κ.Σ.

Μιχαέλα Γαλιατσάτου

Ο Αρχηγός Συστήματος

Ευάγγελος Τιμοθεάτος

• Ψήφισμα του Δημοτικού Γηροκομείου Αργοστολίου

ΘΕΜΑ: Ψήφισμα για τον τ. Πρόεδρο του Δ.Σ. Αποστολάτου Γεράσιμου.

Στο Αργοστόλι σήμερα 29/3/2022 ημέρα Τρίτη και ώρα 14:00 μ.μ. συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο του Δημοτικού Γηροκομείου Αργοστολίου στον χώρο των συνεδριάσεων, ύστερα από την υπ. αριθμ. 299/ 29.3.2022 της γραπτής πρόσκλησης της κ. Προέδρου που δόθηκε σε κάθε ένα μέλος χωριστά, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/ 2010. Αφού διαπιστώθηκε ότι υπάρχει νόμιμη απαρτία, δεδομένου ότι από το σύνολο των έντεκα (11) μελών βρέθηκαν εννέα (9) παρόντα και ονομαστικά είναι οι κάτωθι:

ΑΝΝΑ ΖΑΠΑΝΤΗ (ΠΡΟΕΔΡΟΣ)

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΜΠΑΤΙΣΤΑΤΟΣ (Α/ΠΡΟΕΔΡΟΣ)

ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΣ

ΜΠΕΛΛΑ ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΑΤΟΥ

ΜΑΡΙΑ ΜΑΡΚΑΤΟΥ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΟΥΚΛΗΣ

ΦΩΤΙΟΣ ΧΑΛΙΩΤΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΖΑΠΑΝΤΗΣ

ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΠΟΛΛΑΤΟΣ

ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ

ΕΛΕΝΗ ΤΣΙΟΛΚΑ (Εκπρόσωπος Εργαζομένων)

ΑΠΟΝΤΕΣ: ΟΥΔΕΙΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος συνήλθε εκτάκτως μετά την αναγγελία του θανάτου του τ. Προέδρου του Δημοτικού Γηροκομείου Αργοστολίου Γεράσιμου Αποστολάτου και αποφάσισε ομόφωνα τα εξής:

1. Να εκφράσει την βαθιά θλίψη και τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος. 2. Να εκπροσωπηθεί το Δ.Γ.Α. από την Πρόεδρο, τον Διευθυντή και μέλη του Δ.Σ. στην εξόδιο ακολουθία.

3. Να επιδοθεί το παρών ψήφισμα στην οικογένεια του εκλιπόντος. 4. Να κατατεθεί στεφάνι στην σορό του. 5. Να δημοσιευτεί το παρόν στον τοπικό ηλεκτρονικό τύπο.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΤΑ ΜΕΛΗ