Συμμετοχή του «ΥΠΕΡΙΩΝΑ» στο Ληξουριώτικο Καρναβάλι

Η Ενωση Προστασίας της Ισότητας και των Δικαιωμάτων Ατόμων με Αναπηρία (Α.μεΑ.) «ΥΠΕΡΙΩΝ» συμμετείχε επιτυχώς και φέτος στο Ληξουριώτικο Καρναβάλι 2018 με θέμα «SURVIVOR: Ληξούρι – Αργοστόλι» και με άρμα της ίδιας θεματολογίας. Στους συμμετέχοντες συμπεριλαμβάνονται μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, μέλη της Ενωσης και το προσωπικό και οι ωφελούμενοι του Κέντρου Διημέρευσης-Ημερήσιας Φροντίδας (Κ.Δ.Η.Φ.) Ατόμων με Αναπηρία «ΥΠΕΡΙΩΝ».

Το άρμα της Ενωσης επιμελήθηκε και κατασκεύασε με ιδιαίτερο μεράκι η Κατασκευαστική του Δήμου Κεφαλονιάς στο Ληξούρι, η οποία αποτελείται από τον κ. Παναγή Παγώνη και τον κ. Κοσμά Βουτσινά, οι οποίοι έδωσαν τη δική τους προσωπική έμπνευση δημιουργώντας ένα υπέροχο και προσεγμένο αποτέλεσμα.

Την πλατφόρμα για την υποστήριξη του άρματος μας την παραχώρησε ο κ. Γρηγόρης Βασιλάτος. Χωρίς την ευγενική του αυτή παραχώρηση θα ήταν αδύνατη και η μετακίνηση των μελών της Eνωσης και των ωφελούμενων του Κ.Δ.Η.Φ. με δυσκολία κίνησης.

Οδηγός στο όμορφο άρμα μας ήταν ο κ. Γεράσιμος Γιουλάτος, ο οποίος οδηγούσε το άρμα μας με υπομονή και ακολουθώντας εξαιρετικά τη ροή του προγράμματος του Καρναβαλιού, αλλά και των συμμετεχόντων μας. Ελπίζουμε να διασκέδασε και αυτός μαζί με εμάς!

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ενωσης Προστασίας της Ισότητας και των Δικαιωμάτων Ατόμων με Αναπηρία (Α.μεΑ.) «ΥΠΕΡΙΩΝ», οι ωφελούμενοι και το εκπαιδευτικό – βοηθητικό προσωπικό του Κ.Δ.Η.Φ. Ατόμων με Αναπηρία «ΥΠΕΡΙΩΝ» εκφράζουν τις ευχαριστίες τους προς όλους αυτούς, που έδωσαν για άλλη μια φορά ζωή στη φετινή συμμετοχή της Ενωσης, αλλά και χαρά στους συμμετέχοντές της.

Για το Δ.Σ.,

Η Πρόεδρος

Σοφία Μαροπούλου -Ζαφειράτου

Η Γενική Γραμματέας

Γερασιμούλα Σταθάτου