Συνέντευξη της βουλευτίνας στο ”Χωνί”. Ο Dennis του “Η” γράφει PREMIER και Πέριξ

• Συνέντευξη στην εφημερίδα «Το Χωνί», η οποία εκφράζει κυρίως απόψεις και θέσεις των ΑΝ.ΕΛ. έδωσε η βουλευτής του Νομού μας και γραμματέας της Κ.Ο. του μνημονιακού πλέον ΣΥΡΙΖΑ, Αφροδίτη Θεοπεφτάτου: και τι είπε η βουλευτής μας; …Αρες, μάρες, κουκουνάρες!

• Είπε το «παραμυθάκι» πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα κριθεί από τη μάχη που θα δώσει εναντίον της διαφθοράς. Το ότι ο λαός μας, «ο πάντα ευκολόπιστος και πάντα προδομένος», θα συνθλίβει από τις σιαγόνες του επαίσχυντου 3ου Μνημονίου, αποτελεί θέμα δευτερεύον ή και τριτεύον για την Αφροδίτη!

• Η οποία Αφροδίτη, αρκείται στα «αεροπορικά ταξιδάκια» Κεφαλονιά-Αθήνα και ουδόλως περιοδεύει στις επαρχίες και τα χωριά του Νομού μας, για να ακούσει από «πρώτο χέρι» τι λέει ο κόσμος για το πετσόκομα των συντάξεων, για την ακρίβεια, τη φτώχεια και γενικά για τα βάρβαρα μέτρα που του επιβάλλουν, σε αγαστή συγχωρδία, η κυβέρνηση Τσίπρα, οι τοκογλύφοι δανειστές μας και η νεοφιλελεύθερη λαίλαπα! Ισως αυτά να είναι «ψιλά γράμματα» για τη βουλευτίνα μας…

• Και πάμε παρακάτω: Το ερώτημα, κύριοι δημοσιογράφοι των Αθηνών, δεν είναι γιατί ο Σταθάκης δεν δήλωσε το 2012 το ένα εκατομμύριο ευρώ. Διότι το δήλωσε τα επόμενα χρόνια. Το ερώτημα είναι που το βρήκε! Και πόσα λεφτά έχει επενδύσει ο συγκεκριμένος υπουργός σε ξένα Funds! Αυτό είναι το ερώτημα!

• Σαν προχθές, στις 18 Οκτωβρίου 1981, το ΠΑΣΟΚ και ο μεγάλος πολιτικός ηγέτης Ανδρέας Παπανδρέου, κατήγαγαν νίκη μεγάλη και ανήλθαν στην εξουσία, με δύο σλόγκαν που είχαν φοβερό «πολιτικό φορτίο»: «Αλλαγή, εδώ και τώρα» και «Η Ελλάδα ανήκει στους Ελληνες»!

• Είπε και άλλα φοβερά συνθήματα ο Ανδρέας, ο χαρισματικός εκείνος ΗΓΕΤΗΣ που άνοιξε πραγματικά καινούργιους δρόμους για μία προοδευτική και ευημερούσα Ελλάδα! Αλλο το ότι οι επίγονοι, με πρώτο και καλύτερο τον υιό του ΓΑΠ, στάθηκαν παντελώς ανίκανοι και μοιραίοι και για την χώρα, αλλά και για το ίδιο το ΠΑΣΟΚ που το «μετάλλαξαν» και το κατάντησαν από κόμμα του 48% σε απόκομμα του 5%!

• Αλλά ας δούμε πώς αντέδρασε ο άλλος μεγάλος πολιτικός ΗΓΕΤΗΣ της χώρας, ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, λίγο μετά την αναχώρηση του Αντρέα για το «υπερπέραν»:
Επικοινώνησε αμέσως με τον Πρ. Παυλόπουλο. Συμφώνησαν να στείλει τηλεγράφημα στους οικείους του Αντρέα. Το συνέταξε ο ίδιος ο Καραμανλής. Πριν το δημοσιοποιήσει μίλησε με στενό συνεργάτη του και του το διάβασε. Τον ρώτησε, πώς το βρίσκει: «Είναι εντάξει, κύριε Πρόεδρε, αλλά μήπως η αναφορά στον «μεγάλο ηγέτη» που κάνετε είναι υπερβολική, ειδικά από σας;» του απάντησε.
«Ακου να σου πω, ο Αντρέας ήταν ΜΕΓΑΛΟΣ ΗΓΕΤΗΣ», του είπε ο Κων/νος Καραμανλής και στη συνέχεια του εξήγησε τη διαφορά ανάμεσα στον «ηγέτη» και τον «πολιτικό».
Και το τηλεγράφημα εστάλη, όπως είχε συνταχθεί!

• Μαύρη μέρα για την Ελλάδα η περασμένη Παρασκευή 16.10.2015, όπου οι μεταλλαγμένοι αριστεροί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, οι αριστεροί της «σαμπάνιας και του χαβιαριού», μαζί τους απερίγραπτους βουλευτές των ΑΝ.ΕΛ., ψήφισαν στην Ελληνική Βουλή το 3ο επαίσχυντο Μνημόνιο που μετατρέπει την πατρίδα μας κυριολεκτικά σε χώρα-ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ!

• Ο μεγάλος Κάρλ Μάρξ είχε πει την περίφημη φράση «Κριτήριο της αλήθειας είναι η πράξη»! Τουτέστιν, μπορεί ο Αλέξης Τσίπρας και ο «σύντροφός» του Καμένος, να λένε ένα σωρό πολιτικές φλυαρίες προσπαθώντας να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα. Ομως οι πολιτικές τους επιλογές και οι κυβερνητικές τους πρακτικές οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια την Ελλάδα στο χείλος της αβύσσου!

• Γι’ αυτό και η κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου θα έχει ακριβώς την ίδια τύχη με τις δύο προηγούμενες μνημονιακές κυβερνήσεις. Το τέλος τους είναι με μαθηματική ακρίβεια προδιαγεγραμμένο! Πάει και τελείωσε…

• Εν πάση περιπτώσει ο ελληνικός λαός ας το πάρει απόφαση μια για πάντα: Η πατρίδα μας έχει πέσει στα χέρια δοσίλογων πολιτικών, ανθρώπων που δεν έχουν το σθένος να ορθώσουν το ανάστημά τους απέναντι στους δανειστές, πολιτικών που τα έχουν ισοπεδώσει όλα, δεν σέβονται ούτε το Σύνταγμα, το οποίο έχουν μετατρέψει σε κουρελόχαρτο, ούτε φυσικά τη λαϊκή ετυμηγορία, κάτι που φάνηκε ξεκάθαρα από τη μετατροπή του ΟΧΙ στα μέτρα, σε ΝΑΙ στα μνημόνια…

• Νέος πολιτικός όρος: η «εκατομμυριούχος αριστερά»!

DENNIS