Συνεχίστηκε και ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση του Προπαιδικού Πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ.Κ.Ι.

Με δυο αγώνες, τόσο για τον πρώτο, όσο και τον δεύτερο Όμιλο, συνεχίστηκε και ολοκληρώθηκε αυτό το Σαββατοκύριακο 16-17/4 η πρώτη φάση του προπαιδικού πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ.Κ.Ι..
Στον πρώτο Όμιλο ο Π.Α.O. Κεφαλονιάς δεν κατάφερε να κάνει το 6Χ6 στην Ιθάκη, αφού αναδείχθηκε ισόπαλος με σκορ 2-2 με την Πρόοδο Ιθάκης, όμως κατέκτησε και τυπικά την πρωτιά στον όμιλο του και θα συμμετέχει στον τελικό του πρωταθλήματος για την ανάδειξη του φετινού πρωταθλητή.
Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η Σάμη επιβλήθηκε εύκολα του Παγκεφαλληνιακού στα Φαρακλάτα, με σκορ 11-3 τερματίζοντας στην δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα. Αντίθετα ο αντίπαλος της δεν κατάφερε να έχει κάποιον κερδισμένο βαθμό αφού ηττήθηκε και στα έξι παιχνίδια που αγωνίστηκε.
Στον δεύτερο όμιλο και στο ντέρμπι της αγωνιστικής, ο Πυλαριακός δεν “χαρίστηκε” στην Α.Ε.Κ. των αρκετών απουσιών, τη νίκησε με σκορ 6-0 και της αφαίρεσε το δικαίωμα να αγωνιστεί στον τελικό, παραχωρώντας τη θέση της στον Παλληξουριακό.
Στο άλλο παιχνίδι του Oμίλου ο Παλληξουριακός πέρασε εύκολα από το Βαθύ, αφού επικράτησε χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα του Oδυσσέα Ιθάκης 10-0. Μια νίκη που σε συνάρτηση με το αποτέλεσμα των Φαρακλάτων του έδωσε το δεύτερο εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό όπου θα αντιμετωπίσει τον Π.Α.O. Κεφαλονιάς σε μονό αγώνα.
Να αναφέρουμε ότι σε αυτόν τον όμιλο οι αγώνες ήταν συναρπαστικοί όπως και η εξέλιξη του με τρεις ομάδες να ισοβαθμούν στην κορυφή και την Α.Ε.Κ. να τα χάνει όλα στο τέλος!

Εικόνα 1
(sportsthea.gr)