Το διεθνές …«άδικον»!!

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΗΣ ΣΙΜΩΤΑΣ
Οικονομολόγος Διεθνών Εμπορικών Συναλλαγών

➔ΑΓΕΡΩΧΟΣ, ο κος Διευθυντής του Βρετανικού Μουσείου, με το σύνηθες και τοις πάσι γνωστόν ύφος του, εδήλωσε, για πολλοστή φορά: «Δεν επιστρέφουμε ούτε …δανείζουμε στους Έλληνες τα Γλυπτά του Παρθενώνος! ΕΙΝΑΙ …ΔΙΚΑ ΜΑΣ!»

➔«ΕΤΣΙ …ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ» με άλλα λόγια! Έτσι μας αρέσει!

➔ΜΟΝΟ που δεν μας διεμήνυσε …«Μολών λαβέ»!

➔ΔΕΝ το είπε με λόγια, το «είπε» όμως και ακριβέστατα, με το ανάλογον ύφος του!

➔ΚΑΙ το …ΔΙΚΑΙΟΝ το Διεθνές, επί του προκειμένου;

➔«ΣΚΟΝΤΑΦΤΕΙ» αυτό το …«ταλαίπωρο» το «Δίκαιον» στην ΕΦΑΡΜΟΓΗ, στο τρίτο και σπουδαιότερον σκέλος της «διαδρομής» προς την απόδοσιν Δικαιοσύνης (Νομοθετική-Δικαστική-ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ Εξουσία!)

➔ΔΕΝ υπάρχει, βλέπετε, ο …«αστυφύλαξ» που άμεσα θα …συλλάβει και θα σύρει στο …«φρέσκο» τον διαπράξαντα το όποιον Έγκλημα, εφ’ όσον αυτός ο «ΟΠΟΙΟΣ» είναι …το ίδιο το Μεγάλο Ξένο Κράτος!

➔ΟΣΕΣ καταδίκες κι’ αν αριθμηθούν εναντίον του! Όποια κι’ αν θα είναι η σχετική, Διεθνής Κατακραυγή, για το αδίκημα που διέπραξε! Και δεν αναφέρομαι σε …οικονομικά «ραπίσματα»!

➔ΣΤΟ θέμα της Κύπρου, για ένα και μόνον,εκ των μυρίων όσων τέτοιων παραδειγμάτων και προς επίρρωσιν των πιο πάνω, οι γείτονες και …«Σύμμαχοι» Τούρκοι «έγραψαν» στα πλέον …όζοντα άρβυλά των, τριακόσιες επίσημες αποφάσεις, μετά από ισάριθμες Συνεδριάσεις, των Ηνωμένων Εθνών, εναντίον των! Ο …«χωροφύλαξ» είχε πάει …«διακοπές» …όπως …υποψιάζεσθε και …δεν μπόρεσε να εκτελέσει την αποστολήν του!

➔45 χρόνια …διακοπές!!! ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΑ, όχι Ουτοπιστικά!!