Τραγούδι, κέφι και χορός στην Αδερφότητα Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Πειραιά

Το Σάββατο 12 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε το καραόκε πάρτυ από το τμήμα νεολαίας της Αδελφότητας Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Πειραιά, που τα τελευταία χρόνια έχει γίνει θεσμός!

Η αίθουσα του 4ου ορόφου γέμισε από νωρίς με κόσμο που διασκέδασε με την ψυχή του και που δεν δίστασε να δείξει το ταλέντο του στο τραγούδι!

Η μεγάλη έκπληξη της βραδιάς δεν ήταν άλλη από την αγαπημένη παρουσιάστρια και συντοπίτισσα μας, Μαρία Μπεκατώρου, η οποία με πολύ χαρά παρευρέθηκε στην εκδήλωση μας μαζί με τον αγαπημένο της φίλο Χαράλαμπο Λυκούδη.

Οι παρουσιάστριες της βραδιάς, Αγγελική Κακουράτου και Ράνια Μπαλτσαβιά έδωσαν έναν πιο αλέγκρο τόνο με την ωραία τους παρουσία.

Η αυστηρή, αλλά πάντα αντικειμενική, κριτική επιτροπή απαρτιζόταν από τους δασκάλους μουσικής Βασίλη Μαντούδη, Σταύρο Ντίνα και Ματούλα Φιοράτου και την αντιπρόεδρο της Αδελφότητας, Ρεγγίνα Μπαλτσαβιά.

Η μάχη του τραγουδιού πολύ δύσκολη, αλλά μετά από την τελική αναμέτρηση, μέγαλος νικητής αναδείχθηκε ο Γιάννης Φιλιππάτος. Δεύτερος ο Κυριάκος Ματιάτος και τρίτη η Ελευθερία Χρονοπούλου.

Τα δώρα για τους τρεις νικητές, αντίστοιχα, ήταν ένα μπρελόκ- ενθύμιο με τα όμορφα νησιά μας από το κοσμηματοπωλείο “ΤΑΚΗΣ”, ένα γεύμα δύο ατόμων από το all day bar “Μαντζάρου 3” (Κολωνάκι) το οποίο ευχαριστούμε ιδιαιτέρως, κι ένα mp4 player.

Τέλος, ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία του και συνείσφερε με τα πλούσια εδέσματα και ποτά, τα μέλη της νεολαίας που βοήθησαν στην οργάνωση της βραδιάς, τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου που παρευρέθηκαν, Ρεγγίνα Μπαλτσαβιά, Νέστορα Παπαθεοδωράτο, Χριστίνα Βλάχου και την υπεύθυνη του τμήματος γυναικών Αφροδίτη Ζαμπέλη.

Να έχουμε μία όμορφη, δημιουργική και αισιόδοξη χρονιά!

Για το Δ.Σ.

Κωνσταντίνος Χρονόπουλος