Τραγωδία στη Σάμη. Νεκρή από πυρκαγιά στο σπίτι της 42χρονη μητέρα

H μητέρα Ήρα Παπά

Τραγωδία σημειώθηκε χθες το πρωί στη Σάμη, με τον άδικο χαμό της 42χρονης μητέρας Ήρας Παπά, μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε στην οικία της.

Συγκεκριμένα, χθες το πρωί περίπου στις 10:30, ενημερώθηκε το Κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σάμης για φωτιά σε οικία στο κέντρο της Σάμης (πλησίον του Αστυνομικού Τμήματος). Αμεσα έσπευσαν δυνάμεις κατάσβεσης από Σάμη και Αργοστόλι, καθώς και η Αστυνομία, στο σημείο της καιόμενης οικίας.

Κατά την διάρκεια της πυρόσβεσης, εντοπίσθηκε η 42χρονη χωρίς τις αισθήσεις της, ενώ η πυρκαγιά περιορίσθηκε σε μέρος της οικίας άμεσα. Η 42χρονη, μόνιμη κάτοικος στη Σάμης, ήταν υπάλληλος του Δήμου Σάμης, απασχολούμενη στον Τομέα Καθαριότητας των Σχολείων και μητέρα τριών μικρών παιδιών, τα οποία την ώρα της πυρκαγιάς βρισκόντουσαν το Σχολείο. Από την οικία απουσίαζε και ο σύζυγος της άτυχης μητέρας.

Στην κατάσβεσης συμμετείχαν ο Διοικητής της Πυροσβεστικής κ. Αναστάσιος Ποταμιάνος και ο υποδιοικητής κ. Χριστοπαναγής Κουγιανός, που είχαν το συντονισμό της επιχείρησης, καθώς και τρία πυροσβεστικά οχήματα με 6 άνδρες.

Η σωρός της 42χρονης διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Τα αίτια και τις συνθήκες του συμβάντος ερευνά η Πυροσβεστική Υπηρεσία.

 Ο «Η» στέλνει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια της εκλιπούσης.