ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΑ, όχι …υποδούλωση!!

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΗΣ ΣΙΜΩΤΑΣ
Οικονομολόγος Διεθνών Εμπορικών Συναλλαγών

ΔΙΚΗ ΜΑΣ η λέξη, ο όρος «ΦΙΛOΞΕΝΙΑ»! Διεθνώς, την δική μας γλωσσική τελειότητα χρησιμοποιούν, επί του προκειμένου!

EXOYME κάθε υποχρέωση, ηθική, ανθρώπινη τέτοια, να συνδράμουμε, όπως μπορούμε, τους κατατρεγμένους που φθάνουν στην χώρα μας, OΠΩΣ φθάνουν! ΜΕΧΡΙ του σημείου της ΜΗ διακύβευσης, αυτών ένεκεν, της δικής μας Εθνικής ανεξαρτησίας-αξιοπρέπειας! OΣΗΣ μας έχει …απομείνει!

OYΔEIΣ των φιλοξενουμένων μας, σε επιτομή αγνωμοσύνης και θρασύτητος, χαίρει του Δικαιώματος να καίει, να ποδοπατεί, να «στραπατσάρει» την ποτισμένη με αίμα ηρώων μας Σημαία μας, να επιτίθεται στους αστυνομικούς μας με προθέσεις κακοποίησής τους, στην ίδια την Πατρίδα τους, να απειλεί ότι ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤO ΝΗΣΙ, στο έδαφος του οποίου, παράνομα βρίσκεται! OΥΔΕΙΣ! Όσον απροετοίμαστοι κι‘ αν, ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦOΡΑ, σε σοβαρότατον Εθνικό Θέμα, απεδείχθημεν!

ΠAPA το γεγονός ότι, ακόμα και σήμερα, τώρα, οι Πολιτικοί μας ασχολούνται με αηδίες και πομφόλυγες της δεκάρας, επιδιδόμενοι σε εξευτελιστικούς χαρακτηρισμούς ο ένας για τον άλλον, αντί ΕΝΩΜΕΝOΙ να αντιμετωπίσουν προβλήματα όπως το πιο πάνω, που μας εξευτελίζουν διεθνώς και καταδεικνύουν πόσο πολύπλευρα και όχι μόνο Χρηματοοικονομικά, «γυμνοί και ανάρβυλοι» είμεθα!!!