ΠΑΝΑΓΗΣ ΜΕΛΑΣ του Βασιλείου. Μηχανολόγος Μηχανικός.
Είναι μία απροσδόκητη είδηση που συγκλονίζει εμένα και πιστεύω και όλη την κοινωνία της Κεφαλονιάς. Μεγαλώσαμε μαζί στην ίδια γειτονιά, Δημοτικό Γυμνάσιο, ήταν λίγο μικρότερος από εμένα. Η οικογένεια του εξαιρετική με τον πατέρα του Βασίλη και την μητέρα του την αξιαγάπητη κυρία Μαρία, και τον μικρότερο αδελφό του Σπύρο.
Μετά χαθήκαμε για λίγο, ο καθένας τις σπουδές του. Άνοιξε το γραφείο του στην Δεβοσετου και είχαμε την δυνατότητα να συζητάμε κάποιες φορές. Πάντα συζητούσαμε για όλα και ιδιαίτερα για τα Τοπικά Θέματα.
Αξιόλογος άνθρωπος, χαμηλών τόνων, εξαίρετος μηχανικός, έχαιρε της τοπικής κοινωνίας και αυτό με ευχαριστούσε ιδιαίτερα, όταν μάλιστα περάσαμε τα πρώτα χρόνια της ζωής μας στην ίδια γειτονιά.
Προχθές τον συνάντησα στο super market, μιλήσαμε αρκετά. Σήμερα Παναγή μας μαθαίνω τα δυσάρεστα. Δεν έχω λόγια!
Θα σε θυμάμαι για πάντα με τις καλύτερες εντυπώσεις.
Θερμά συλλυπητήρια στην Οικογένεια του!
Σωτήρης Κουρής
Αντιπεριφερειάρχης Κεφαλληνίας και Ιθάκης