Με το 16ο ροζ Φ.Α. γύρισε προχθές από την Πάτρα το Αντρικό του Α.Σ. Κεφαλληνιακού, όπου στο πλαίσιο της 18ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Α2 Ε.Σ.Κ.Α.Η. Στο Κλειστό Γυμναστήριο “Αλεξιώτισσας” θα πάρει μία πανεύκολη νίκη με διαφορά +36 πόντους και τελικό σκορ 54-90 από το Σκαγιοπούλειο!
Ήταν μία άτυπη ρεβάνς από την εντός έδρας ήττα 71-76 του α’ γύρου στο “Αντώνης Τρίτσης”!
Οι παίκτες του coach Κωστίδη μπήκαν δυνατά στον αγώνα και δεν άφησαν περιθώρια στους γηπεδούχους για να διεκδικήσουν κάτι από το παιχνίδι.
Οι γηπεδούχοι, δεν κατάφεραν να φανούν ανταγωνιστικοί απέναντι στους πρωτοπόρους της Α2 Ε.Σ.Κ.Α.Η. με τον coach Κωστίδη να δίνει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του.
Ο Κεφαλληνιακός πλέον με 8 αγωνιστικές να απομένουν για το τέλος του πρωταθλήματος έχει προβάδισμα 2 νικών από τον δεύτερο Προφήτη Ηλία και είναι το ακλόνητο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Τα δεκάλεπτα: 16-27, 18-28, 10-14, 10-21
Διαιτητές: Ελ Ανύ – Παπακώστας
ΑΣ Κεφαλληνιακός (Κωστίδης): Αντωνάτος Γ. 12(1), Βουργίδης 2, Παγανιάς 2, Αντωνάτος Η. 13(3), Λουκέρης 11(1), Θεοδωράτος 8, Γιατράς 10(1), Κωνσταντάκος 2, Τρυφωνόπουλος 10, Καραπέτσας 7, Παπαδάτος 6, Σαζακλίδης 7.
Σκαγιοπούλειο (Θεοδωράκης): Χούκι 11(1), Θανόπουλος, Κόκα, Γκοτσόπουλος 11, Παπαδόπουλος 5(1), Αναστασόπουλος 9(3), Ζήσης 8(1), Μιχαλοπουλος 5(1), Φωτόπουλος 2, Καλογερόπουλος 3(1), Πασχαλίδης, Κωστούρος.
Δεύτερη ήττα για το Παιδικό Τμήμα του Κεφαλληνιακού στην τελική φάση του Παιδικού Πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας Ε.Σ.Κ.Α.Η., προχθές το απόγευμα στο Κλειστό «Αλεξιώτισσας» με σκορ 70-65 από τον Προφήτη Ηλία.
Οι μικροί του coach Κωστίδη υπερέβαλαν εαυτόν παίζοντας σε 2 μέρες 2 δυνατά ματς και κατάφεραν και σε αυτό το παιχνίδι να είναι ανταγωνιστικοί και να διεκδικούν τη νίκη μέχρι το τέλος.
Όμως η κούραση που ήταν εμφανής στα τελευταία λεπτά είχε σαν αποτέλεσμα να υποπέσουν σε λάθος επιλογές και δίκαια να χάσουν το παιχνίδι.
Τα δεκάλεπτα: 16-14, 25-18, 10-11, 19-17
Διαιτητές: Μπούσιας – Σωτηρόπουλος
ΑΣ Κεφαλληνιακός (Κωστίδης): Μανωλάτος 2, Τσιμάρας 2, Δεμαρτίνος 6, Ιωαννάτος 13(1), Μιχαλάτος 11(1), Γαρμπής 8(1), Γιαννάκης, Βουτσινάς 9(1), Πεφάνης, Γεωργόπουλος 14.
Προφήτης Ηλίας (Θεοχάρης): Δελακάς 14, Γιαννόπουλος 13, Αγγελής, Ντάρλας 4, Τσουρέκης, Αλεξόπουλος, Τοπάλης, Καλύβας 9(1), Σταθόπουλος 6(2), Ηλιόπουλος, Ντακόλιας, Πανουτσόπουλος 24(4).











