Άλλη μια χρονιά ο Πλατύς Γιαλός …off! Δεν έχει τελειωμό η ανικανότητα της Δημοτικής Αρχής

Στις 6 Ιουνίου αποκαλύπταμε με πρωτοσέλιδο άρθρο του «Η» και τίτλο …«Κι’άλλη μία πατάτα στον πολύπαθο Πλατύ Γιαλό» σχετικά με τον διαγωνισμό που θα γινόταν στις 18 Ιουνίου για πρόσληψη προσωπικού, ενώ επισημαίναμε ότι «έπρεπε να είχε ανοίξει από …1η Ιουνίου» και τελικά ότι «Η ανικανότητα της Δημοτικής Αρχής δεν έχει τελειωμό»!

Σήμερα έχουμε 3 Αυγούστου. Στο φουλ ο τουρισμός. Η Κεφαλονιά βουλιάζει από τους τουρίστες και η Δημοτική Αρχή κοιμάται «τον ύπνο του δικαίου», αν δεν εξυπηρετεί κάποια (δεν ξέρουμε ποια…) συμφέροντα. Δύο δημοτικές παραλίες «χρυσορυχεία» υπάρχουν Μύρτος και Πλατύς Γιαλός και έχει καταφέρει η Δημοτική Σρχή σε επίδειξη των ικανοτήτων της να τις έχει αδρανείς.

Παρακολουθείστε δίχως πολλά λόγια τον βαθμό των ικανοτήτων της Δημοτικής Αρχής όπως εκδηλώνεται δίχως ίχνος αιδούς:

Δεν φτάνει που κατάρτισε (η Δημοτική Αρχή) τους όρους του διαγωνισμού για τις προσλήψεις του προσωπικού στον Πλατύ Γιαλό με ξεκινημένη την τουριστική περίοδο την 1 Ιουνίου και με το διαγωνισμό να τον κάνει στις 18 Ιουνίου, αλλά ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ μετά, με τους τουρίστες να έχουν σπάσει κάθε ρεκόρ αφίξεων, το μόνο που έχει καταφέρει είναι να αναδείξει τον ανάδοχο!

Η Οικονομική Επιτροπή με την 238/18 απόφασή της (ΑΔΑ: Ψ8Π2ΩΕ5-ΔΗΖ) την 1η Αυγούστου ανακήρυξε τον οριστικό ανάδοχο…

Επιτέλους θα λέγαμε, αν αύριο ξεκίναγε η λειτουργία του Πλατύ Γιαλού.

Αμ δε, όταν η αντίστοιχη σύμβαση για τον Μύρτο έχει υπογραφεί από τις 12/7 και …Μύρτος άρχισε να λειτουργεί …από προχθές ντάλα καλοκαίρι!

Ακόμα και το πλούσιο Ελληνικό λεξιλόγιο είναι φτωχό για να βρεθεί η κατάλληλη λέξη που να δείχνει το μέγεθος της ανικανότητας και μαζί της σκοπιμότητας να μην λειτουργούν οι δύο εμβληματικές παραλίες της Κεφαλονιάς!

Σημειώστε ως επίλογο ότι και οι δύο παραλίες λόγω της άλλης πλευράς της ανικανότητας της Δημοτικής Αρχής να τις καλύψει με ναυαγοσώστες έχουν ΑΠΑΞΙΩΘΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ επί ημερών Παρίση-Λυκούδη-Γαρμπή!

Και επίσης, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ο Δήμος θα πληρώσει στην ΕΤΑΔ (Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου) …25.000 ευρώ δίχως να λειτουργεί τον Πλατύ Γιαλό!

Εύγε! Ο λογαριασμός των Κεφαλονιτών το ερχόμενο Μάιο …αν είστε υποψήφιοι!

Ο Πλατύς Γιαλός σε …νέες περιπέτειες