Μαλαγάνα, πόσα θέλεις …να μας τρελάνεις!

– Μετά …τρεις μέρες από την αποκάλυψη της καταγγελίας-ένστασης για την πλάζ του Πλατύ Γιαλού, ο δήμαρχος Αργοστολίου μας λέει ότι «η κυρία Τζάκη δεν είναι αιρετό πρόσωπο, καθώς έχει υποβάλει παραίτηση, πριν την ανάληψη των υποχρεώσεών της στη δημοτική παραλία»!

Με μια απίστευτη …«μαλαγανιά» ο δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος βγήκε χθες …«στα μουλωχτά» σε τοπικό ΜΜΕ και -σύμφωνα με το inkefalonia, ιδιοκτησίας του- ανέφερε ότι η πλαζ του Πλατύ Γιαλού «λειτουργεί με ευθύνη του Δήμου» και ότι «η κυρία Τζάκη δεν είναι εν ενεργεία αιρετό πρόσωπο, καθώς έχει υποβάλλει παραίτηση πριν την ανάληψη των υποχρεώσεών της» στην ξακουστή δημοτική παραλία!

Θ. Μιχαλάτος

Πρόκειται για την υπόθεση της πλάζ του Πλατύ Γιαλού που έφερε στη δημοσιότητα ο «Η» από την περασμένη Τρίτη (αρ. φ. 7.334) μετά από καταγγελία-ένσταση που έγινε στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση ότι η δημοτική πλαζ δόθηκε με απ’ ευθείας ανάθεση στην τοπική σύμβουλο Ομαλών Ειρήνη Τζάκη της παράταξης του δημάρχου αντί 20.000 Ευρώ, ενώ δεν είχε δικαίωμα σύμβασης άνω των 5.000 Ευρώ!

Και ενώ το φύλλο της περασμένη Παρασκευής (23/7, αρ. φ. 7.336) ο «Η» αναφέρθηκε με πρωτοσέλιδο δημοσίευμα στο συναγερμό που σήμανε στο Δήμο για την καταγγελλόμενη ανάθεση και ότι «ο δήμαρχος ψάχνει για νομιμοφάνεια», βγήκε χθες ο δήμαρχος (…μετά από τρεις μέρες που βούιζε όλη η Κεφαλονιά), λέγοντας ότι «η διαδικασία αντικατάστασης της κ. Τζάκη έχει κινηθεί από τον Ιούνιο, σε χρόνο σαφώς προγενέστερο από την ημερομηνία ανακοίνωσης της συνεργασίας της με το Δήμο»!

Ειρ. Τζάκη

Και το μεγάλο ερώτημα που προκύπτει είναι γιατί όταν βγήκε «στον αέρα» η υπόθεση δεν αντέδρασαν αμέσως ο δήμαρχος Θεόφιλος Μιχαλάτος και η κυρία Τζάκη, ΑΛΛΑ περιμέναμε ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ για να «καλυφθεί» η υπόθεση από ΜΜΕ συμφερόντων του δημάρχου;

Οταν σε καταγγέλλουν ότι κάνεις παρανομία, βγαίνεις ΑΜΕΣΩΣ και λες ότι είσαι νόμιμος (αν είσαι…) και δεν περιμένεις …ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ να μιλήσεις για την «νομιμότητά» σου, γιατί έτσι όλοι καταλαβαίνουν ότι …κάτι σάπιο υπάρχει στο «Βασίλειο της Δημοκρατίας»…

 

Ο «Η» της Τρίτης με την καταγγελία-ένσταση για την πλαζ του Πλατύ Γιαλού