«Έφυγε» ο Λευτέρης της ιστορικής «Pub Old House»

«Εφυγε» χθες τα χαράματα προδωμένος από την καρδιά του ο Λευτέρης Φωκάς στα 60 του χρόνια, από οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου.

Ο Λευτέρης Φωκάς, ήταν ο ιδρυτής και επιχειρηματίας της ιστορικής «PUB OLD HOUSE» που άφησε το δικό της «στίγμα» στη νυχτερινή διασκέδαση της Κεφαλονιάς από τα τέλη του ’70 έως και πριν περίπου ένα χρόνο που σταμάτησε να λειτουργεί.

Ο Λευτέρης, που από νεαρή ηλικία ήταν ελεύθερο πνεύμα και είχε την δική του φιλοσοφία για τη ζωή, κατάφερε με τον δικό του τρόπο να συνδέσει τη νεανική μας ηλικία με την «OLD HOUSE», προσφέροντας αξέχαστες στιγμές διασκέδασης, μουσικής, χορού και παρέας.

Κάνοντας γρήγορα ένα «ταξίδι προς τα πίσω», πολλές από τις αξέχαστες μνήμες των μαθητικών, αλλά και μετέπειτα χρόνων μας, έχουν στιγματιστεί με την «OLD HOUSE». Κάπου όλοι θα βρούμε μία φωτογραφία, έναν αναδευτήρα, ένα σφηνάκι, ένα μαϊμουδάκι από αυτές τις στιγμές, σε κάποιο από τα «συρτάρια με τους θησαυρούς της νιότης μας».

Πρωταγωνιστής σε όλα αυτά, ήταν ο Λευτέρης, που μας ήξερε όλους, έχοντας μαζί μας μία ξεχωριστή σχέση.

Και ενώ, γεμάτη έντονα συναισθήματα γράφω αυτές τις γραμμές, η γεύση και το άρωμα του Irish Coffee που μας σέρβιρε ο Λευτέρης δίπλα από την αναμμένη ξυλόσομπα της «OLD HOUSE» σε μία βραδιά karaoke, ζωντανεύουν…

Καλό ταξίδι Λευτέρη… Κάπου εκεί ψηλά, θα ξανανοίξεις την δική σου «OLD HOUSE»…

Ο «Η» στέλνει στην οικογένειά του τα θερμά του συλλυπητήρια.

  • Το τελευταίο “αντίο” στο Λευτέρη Φωκά, θα πουν η οικογένειά του, συγγενείς και φίλοι, το Σάββατο 13 Ιανουαρίου και ώρα 11 π.μ. από τον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου στο Δράπανο.

Δ.Δ.-