«Έφυγε» στα 82 ο Γιώργος Ζαχαράτος

Εφυγε στα 82 του χρόνια ο πρώην αντιδήμαρχος Αργοστολίου (επί Δημαρχίας Μιχάλη Βαγγελάτου) και επί σειρά δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Ζαχαράτος.

Ηταν συνταξιούχος αυτοκινητιστής (ιδιοκτήτης και οδηγός ΤΑΧΙ).

Ο Γιώργος Ζαχαράτος κατά την διάρκεια της αντιδημαρχίας του άφησε το δικό του “στίγμα” στην αναβάθμιση των γειτονιών του Αργοστολίου και των χωριών του Δήμου, ενώ η εξυπηρέτηση του δημότη, καθώς και της επίλυσης των προβλημάτων της καθημερινότητας.

Η οικογένειά του, συγγενείς και φίλοι, είπαν το τελευταίο “αντίο” στον Γιώργο Ζαχαράτο χθες από τον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου Ραζάτων.

Ο “Η” στέλνει συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Συλλυπητήρια για τον Γ. Ζαχαράτο:

  • ΚΑΠΠΑΤΟΣ

Συλλυπητήριο Μήνυμα για την απώλεια του Γιώργου Ζαχαράτου

Εκφράζω τα συλλυπητήρια μου για την απώλεια του Γιώργου Ζαχαράτου. Υπήρξε ένας αγαπητός και δραστήριος συμπολίτης μας, με προσφορά στο Αργοστόλι και την Τοπική Αυτοδιοίκηση, που θα λείψει από την πόλη.

Συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Παναγής Καππάτος

Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης

  • ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Ο Γιώργος Ζαχαράτος υπήρξε ένας εξαίρετος και αγαπητός άνθρωπος που τον χαρακτήριζε η καλοσύνη του και η αγάπη του για τον τόπο του.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια μας στους οικείους του.

Ο Δήμαρχος Αργοστολίου

Θεόφιλος Μιχαλάτος

  • ΑΝΟΥΣΑΚΗΣ

Ο πρώην αντιδήμαρχος Αργοστολίου Γιώργος Ζαχαράτος υπήρξε ακέραιος, δωρικός κι απόλυτα συνεπής στα πιστεύω του – Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Παρότι γενικά αποφεύγω να εκφράζω δημόσια συλλυπητήρια, γιατί ίσως σε κάποιους κάτι τέτοιο μπορεί να φαίνεται ως ψηφοθηρία, εντούτοις θα κάνω μία ακόμα εξαίρεση για τον πρώην αντιδήμαρχο και δημοτικό σύμβουλο Αργοστολίου Γιώργο Ζαχαράτο γιατί συνυπήρξαμε στην ίδια δημοτική παράταξη, την περίοδο 2006 -2010, αυτός ως “Νέστωρας” και πολύπειρος κι εγώ ως νέος και άπειρος τότε δημοτικός σύμβουλος και με τίμησε με την εμπιστοσύνη του και την στήριξή του. Ο Γιώργος Ζαχαράτος υπήρξε ένας στιβαρός αυτοδιοικητικός κι ένας άνθρωπος γαλουχημένος στις παραδοσιακές αξίες της πολιτικής ηθικής, της δωρικότητας, της συνέπειας στα πιστεύω του και της σοβαρότητας. Υπηρέτησε με αξιοπρέπεια κι αφοσίωση τον δημότη του Αργοστολίου και άφησε μνήμη αγαθή. Συλλυπητήρια στους οικείους του κι ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Νίκος Ανουσάκης

– επικεφαλής της παράταξης

“Δήμος Αργοστολίου – Παρόν και Μέλλον”

  • ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΟΥΡΗΣ

Ένας εξαιρετικός άνθρωπος και τίμιος βιοπαλαιστής (ιδιοκτητης και οδηγός ΤΑΧΙ) Άνθρωπος της προσφοράς στα κοινά διετέλεσε επί πολλά χρόνια Δημοτικός Συμβουλος και Αντιδήμαρχος του Δήμου Αργοστολιου. Συνέβαλε ουσιαστικά να λυθούν πολλά θέματα της καθημερινότητας στο Αργοστόλι και ιδιαίτερα έδωσε ιδιαίτερη προσοχή στην καθαριότητα της πόλης αλλά και στον φωτισμό της. Φρόντισε με ζήλο τίς άνω συνοικίες της πόλης και ιδιαίτερα τίς Λαικες κατοικίες. Ήταν ένας αγαπητός φίλος και συμμαχητής στήν κοινή προσπάθεια για την εξυπηρέτηση του πολίτη.

Εκφράζω την βαθειά μου θλίψη και τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

Σωτήρης Κουρής