Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους πολιτικούς μας!

ΡΩΤΗΣΑΜΕ τον αγαπητό μας Πρόεδρο, ως τον πιο ειδικό επί του θέματος, για την άποψή του, σχετικά με τα σημερινά χρηματοοικονομικά -και όχι μόνο- αδιέξοδά μας. Ευγενέστατα, όπως πάντοτε, αλλά και με απόλυτη σαφήνεια, μας απάντησε:

«Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους Πολιτικούς μας! Θεωρώ ότι αυτοί, ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΙ, θα επισημάνουν τις σωτήριες λύσεις, και όπως συνηθίζουν θα τις θέσουν σε εφαρμογήν άμεσα! Το παρελθόν μας έχει διδάξει ότι μπορούμε να τους εμπιστευόμαστε ανεπιφύλακτα, αφού, ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ και πάντοτε, τηρούν τις προεκλογικές και άλλες υποσχέσεις τους εις το ακέραιον!

Ήδη, όπως βλέπετε και ακούτε στους πολλούς και υπέροχους τηλεοπτικούς μας διαύλους, από το χάραμα μέχρι το άλλο χάραμα, ευφυέστατα και απόλυτα Πατριωτικά, ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ, Συμπολίτευσης και Αντιπολίτευσης, παραμερίζοντες τα προσωπικά τους συμφέροντα, προ των γενικότερων Εθνικών-Κοινωνικών μας τέτοιων, έχουν βεβαιωθεί ότι οφείλουμε να σταματήσουμε να σκεπτόμαστε την οδυνηρή Αλήθεια, την σκληρότατη Πραγματικότητα, μπροστά μας, γύρω μας, στην γειτονιά μας!!!

ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ, ΝΑ ΜΗ ΣΚΕΠΤΟΜΑΣΤΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ, εκτός από το τόσο γνωστό, το ακατανίκητο, το ΣΩΤΗΡΙΟΝ και μεγαλειώδες μας Εθνικό σπορ: ΤΙΣ …ΕΚΛΟΓΕΣ! Να είναι καλά οι άνθρωποι! Να είμεθα καλά και εμείς, ως πιστοί, μόνιμοι και σταθεροί οπαδοί του εν λόγω σπορ, άξιοι και επίμονοι, Ελληνίδες και Έλληνες χειροκροτητές! ΕΥΓΝΩΜΟΝΕΣ»!!!