Αγνωστοι βανδάλισαν το κιόσκι του ΜέΡΑ25 στην Πλατεία Αργοστολίου

Άγνωστοι βανδάλισαν το κιόσκι του ΜέΡΑ25 στην κεντρική πλατεία Αργοστολίου, κατέστρεψαν τα μπάνερ και έσκισαν τα φυλλάδια και το υπόλοιπο υλικό για τις εκλογές, αναφέρει σε ανάρτηση του o υποψήφιος βουλευτής Γεράσιμος Γαβριελάτος.

Τέτοιες ενέργειες όχι μόνο δεν πτοούν, αλλά αποδεικνύουν ότι με τους θρασύδειλους, τους τραμπούκους και όσους θέλουν την σιγή νεκροταφείου στην πολιτική μας χωρίζει το χάος και θα στεκόμαστε πάντοτε απέναντι τους.

Συνεχίζουμε ακόμα πιο δυναμικά και με θέληση για την οριστική ρήξη…

  • ΔΕΕΠ Κεφαλληνίας & Ιθάκης

Καταδικάζουμε απερίφραστα και σε κάθε τόνο τον βανδαλισμό εκλογικού περιπτέρου –κιόσκι στο Αργοστόλι. Τέτοιες ενέργειες δεν τιμούν την Δημοκρατία μας, δεν προστατεύουν το πνεύμα του σεβασμού στη διαφορετική άποψη και δεν προάγουν τον πολιτικό πολιτισμό με τον οποίο οφείλουμε όλοι να πορευόμαστε.

ΔΕΕΠ Κεφαλληνίας & Ιθάκης

  • Ν.Ε  ΣΥΡΙΖΑ

Η στάση μας  απέναντι σε βίαιες επιθέσεις κι ενέργειες  είναι διαχρονικά  αδιαπραγμάτευτη και καταδικάζουμε απερίφραστα τον βανδαλισμό του εκλογικού περιπτέρου του ΜεΡΑ25 επί της κεντρικής πλατείας στο Αργοστόλι, από θρασύδειλους τραμπούκους.

Όσοι νομίζουν ότι θα  φιμώσουν   όποιον εκφράζει διαφορετική φωνή από την δική τους και  οραματίζονται να γυρίσουμε σε σκοτεινές εποχές και φασιστικές νοοτροπίες είναι γελασμένοι ότι θα τα καταφέρουν και τους συμβουλεύουμε να κλειστούν καλύτερα μέσα στις τρύπες τους.

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΡΙΖΑ

-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΙΘΑΚΗΣ