«Αδιακαιολόγητα απούσα η Δημοτική Αρχή από την άκρως σημαντική συνάντηση για το μέλλοντης Παλικής»

Θεόφιλος Μιχαλάτος

Χθες 30 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε στο Ληξούρι συνάντηση διαβούλευσης με θέμα «Oλοκληρωμένη Χωρική Επένδυση (OΧΕ) για την περιοχή της Παλικής».

Μια συνάντηση άκρως σημαντική για το μέλλον της Παλικής που αυτή τη στιγμή βιώνει και τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης αλλά και τις συνέπειες των καταστρεπτικών σεισμών του 2014.

O περιφερειάρχης, ο αντιπεριφερειάρχης, περιφερειακοί σύμβουλοι, δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης και άλλοι εκπρόσωποι τοπικών φορέων έδωσαν το παρόν. Όλοι εκτός από τον Δήμαρχο κ. Παρίση. Η «μπετόν αρμέ» Δημοτική Αρχή εκπροσωπήθηκε μόνο από δύο δημοτικούς συμβούλους. Τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Παλικής κ. Μοσχονά ο οποίος παρέστη στην αρχή, όσο τα φλας των φωτογράφων άστραφταν, και τον κ. Κατσιβέλη ο οποίος προς τιμήν του έμεινε μέχρι το τέλος.

Σε μια συνάντηση όπου η Δημοτική Αρχή θα έπρεπε να έχει προνοήσει έτσι ώστε η παρουσία της να είναι καθοριστική και καταλυτική με συγκεκριμένες προτάσεις, πλάνα, χρονοδιαγράμματα και βιώσιμους στόχους, αντιθέτως κατάφερε να κάνει αισθητή την απουσία της.

Ποιες ήταν άραγε οι τόσες σημαντικές υποχρεώσεις της Δημοτικής Αρχής, που δεν της επέτρεψαν μια «αξιοπρεπή» παρουσία κατά τη χθεσινή συνάντηση;

Εκ του Γραφείου Τύπου
της Ανεξάρτητης Ενωμένης
Κεφαλονιάς