Αλληλογραφία άνοιξαν ο Σπύρος Γαλιατσάτος και ο Αντώνης Δουβίτσας για την ΕΤΙΝ

O κ. Aντ. Δουβίτσας

O τ. διευθύνων σύμβουλος και μέτοχος της ΕΤΙΝ κ. Αντώνης Δουβίτσας απέστειλε στον περιφερειάρχη Τουρισμού κ. Σπύρο Γαλιατσάτο την ακόλουθη επιστολή-απάντηση (Βλ. χθεσινό «Η»).
Λευκάδα, 6 Απριλίου 2016
Αξιότιμε κύριε Γαλιατσάτο, αγαπητέ Σπύρο
Πρωτίστως θα ήθελα να σάς ευχαριστήσω δημοσίως για τα κολακευτικά σας λόγια, που αφορούν τις ιδιαίτερες ικανότητες μου και το ταλέντο μου στα κοινά (όπως αναφέρετε στην 5/4/16 επιστολή σας). Επιπρόσθετα και με μοναδικό σκοπό μου την ενημέρωση όσων διαβάζουν αυτές τις γραμμές, θα ήθελα να προσθέσω, ότι ασχολούμαι με τα κοινά τα τελευταία 26 χρόνια, σε πάμπολλες θεσμικές, εκλεγμένες και άμισθες θέσεις, όπου ο μοναδικός μου σκοπός ήταν και είναι πάντα η προσφορά και ποτέ το προσωπικό μου συμφέρον..!!! Στο σημείο αυτό θα πρέπει να σας θυμίσω, ότι είμαι ο μοναδικός εκλεγμένος από το διοικητικό συμβούλιο διευθύνων σύμβουλος της ΕΤΙΝ (με σύμφωνη γνώμη του περιφερειάρχη), ο οποίος δεν είναι ξενοδόχος…, ούτε ιδιοκτήτης τουριστικών καταλυμάτων, ούτε τουριστικών επιχειρήσεων…, οπότε εκ’ των πραγμάτων ουδέποτε χρησιμοποίησα την θέση μου στην ΕΤΙΝ για να επεκτείνω την επιχείρηση μου, η για να προβάλω την επιχείρηση μου στις τουριστικές εκθέσεις εσωτερικού η εξωτερικού , η για να μπω λόγο τον γνωριμιών που αποκόμισα από την ΕΤΙΝ σε κάποιο επενδυτικό πρόγραμμα….!!!

Όσον αφορά τώρα την επιστολή σας, της οποίας το περιεχόμενο ήταν από την πλευρά μου αναμενόμενο, αφού η υποκειμενική εκδοχή των γεγονότων όπως εσείς χαρακτηρίζεται την δική μου επιστολή, δυστυχώς για εσάς δεν αφήνει περιθώρια αντίδρασης, αφού στηρίζεται σε αδιάψευστα στοιχεία (ΦΕΚ, έγγραφα, κα..), οπότε χρησιμοποιείτε το γνωστό και συνηθισμένο από την πλευρά σας εργαλείο του ανεμιστήρα και της λάσπης, με απώτερο σκοπό την διαστρέβλωση των πραγμάτων και την αποφυγή απαντήσεων, αφού είναι σίγουρο ότι δεν είναι δυνατόν να δικαιολογηθούν τα αδικαιολόγητα….!!!

galiatsatos spyrosΒλέποντας βέβαια να αναφέρεστε ξανά στα ίδια θέματα και στις κατηγορίες, όπου σας έχουν απαντηθεί πολλάκις, τόσο στα διοικητικά συμβούλια, όσο και στις γενικές συνελεύσεις της εταιρίας, καταλήγω περίτρανα στο συμπέρασμα ότι το σώμα σας ήταν εκεί αλλά εσείς μάλλον απουσιάζατε…!!! Όσον αφορά τώρα τις διάφορες κατηγορίες που αφήνετε σκοπίμως να αιωρούνται δεξιά και αριστερά, με την μέθοδο του ανεμιστήρα και της λάσπης που προανέφερα, καλό θα ήταν με την βοήθεια των ορκωτών σας λογιστών να διαχωρίσετε τις κατηγορίες κατά περιόδους ευθύνης των εκάστοτε διοικήσεων, έτσι ώστε οι κατηγορίες σας να είναι συγκεκριμένες και να μην συκοφαντούμαι η να αναγκάζομαι να απολογούμαι για πράγματα που αφορούν άλλες διοικήσεις..!!!
Ακόμη θα ήθελα φιλικά να σας διαβεβαιώσω ότι κατανοώ απόλυτα την διατεταγμένη υπηρεσία όπου ευρίσκεσθε όλον αυτόν τον καιρό και για την οποία φυσικά έχετε δεόντως ανταμειφθεί, καταλαμβάνοντας τόσο την θέση του θεματικού αντιπεριφερειαρχη τουρισμού, όσο και τις θέσεις του προέδρου και διευθύνοντα συμβούλου της ΕΤΙΝ, αλλά θα ήθελα να σας πληροφορήσω ότι μάλλον δεν έχετε καταλάβει, ότι με τις ενέργειες σας αυτές έχετε χάσει κάτι πολύ σημαντικό που σας αφορά άμεσα και δεν είναι άλλο από την εμπιστοσύνη του τουριστικού κόσμου της περιφέρειας ιονίων νήσων στο πρόσωπο σας .
Τελειώνοντας θα ήθελα να επισημάνω ότι παρατηρώντας την επιστολή σας, διαπιστώνω, ότι υπογράφετε ως τέως (μεταβατικός) πρόεδρος της ΕΤΙΝ. Σας καλώ λοιπόν να το διορθώσετε, γιατί ο όρος μεταβατικός δεν υπάρχει στις ανώνυμες εταιρίες και να υπογράφετε ως τέως πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΕΤΙΝ, που στην θητεία του με δικές του μεθοδευμένες ενέργειες κατάφερε όχι μόνο να δρομολογήσει την λύση και εκκαθάριση της εταιρίας, αλλά και χωρίς κανένα απολύτως έργο να αυξήσει τις οφειλές της εταιρίας τουλάχιστον κατά 22.000 € σε διάστημα μόλις 15 μηνών.

Με εκτίμηση
Αντώνιος Ι. Δουβίτσας
Τέως Διευθύνων Σύμβουλος και Μέτοχος της ΕΤΙΝ ΑΕ.