Αναγόρευση του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλοπούλου σε Επίτιμο Καθηγητή του ΤΕΙ

Πρ. Παυλόπουλος: Χρωστάει από δάνεια 154.666 Ε

Tο Πρόγραμμα της Τελετής Αναγόρευσης της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας Κυρίου Προκοπίου Παυλοπούλου σε Επίτιμο Καθηγητή του Τμήματος Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Ιονίων Νήσων, ανακοίνωσε χθες το TEI.
H ανακοίνωση αναφέρει:
Τελετή Αναγόρευσης της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας Κυρίου Προκοπίου Παυλοπούλου σε Επίτιμο Καθηγητή του Τμήματος Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Ιονίων Νήσων.

Πρόγραμμα:
Προσφώνηση του Τιμώμενου από τον Πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Ιονίων Νήσων, Καθηγητή κ. Ιωάννη Δραγώνα.
Παρουσίαση του έργου του Τιμώμενου από τον Αντιπρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Ιονίων Νήσων, Καθηγητή κ. Ερνέστο Τζαννάτο.
Ανάγνωση του Ψηφίσματος της Διοικούσας Επιτροπής από τον Προϊστάμενο του Τμήματος Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας, Επίκουρο Καθηγητή κ. Γεώργιο Ηλίαδη.
Αναγόρευση της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας Κυρίου Προκοπίου Παυλοπούλου σε Επίτιμο Καθηγητή του Τμήματος Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας της Σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Ιονίων Νήσων, από τον Αντιπρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής, Καθηγητή κ. Αθανάσιο Καλαφάτη.
Περιένδυση του Τιμώμενου με την τήβεννο του Ιδρύματος από τον Πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Ιονίων Νήσων, Καθηγητή κ. Ιωάννη Δραγώνα και τους αντιπροέδρους κ. Αθανάσιο Καλαφάτη και κ. Ερνέστο Τζαννάτο.
Oμιλία του Τιμώμενου με τίτλο: «ΤO ΕΥΡΩ-ΠΑΪΚO ΣΥΜΦΩΝO ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤO ΑΣΥΛO. Η ανάγκη πιστής εφαρμογής του για την αντιμετώπιση του Προσφυγικού ζητήματος».
O Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Ιονίων Νήσων Καθηγητής κ. Ιωάννης Δραγώνας έχει την τιμή να σας προσκαλέσει στην Τελετή Αναγόρευσης της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας Κυρίου Προκοπίου Παυλοπούλου σε Επίτιμο Καθηγητή του Τμήματος Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας της Σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Ιονίων Νήσων το Σάββατο, 21 Μαΐου 2016 και ώρα 17:45 στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου «ΚΕΦΑΛOΣ».