Ανακόλουθος ο Θεόφιλος και με τις πλάτες του Τσίλι!

Θεόφιλος Μιχαλάτος

Συνέντευξη έδωσε στη …«ναυαρχίδα»της Ολιγαρχίας του Θεόφιλου ο Τσιλιμιδός και μεταξύ των άλλων αναφέρθηκε και στα εξακοσάρια των αποζημιώσεις για τον «ΙΑΝΟ».

Ενημέρωσε λοιπόν ότι έχει διατεθεί το ποσόν των 100.000 ευρώ που δόθηκε και ικανοποιήθηκαν 160 περίπου αιτήσεις, ενώ υπάρχουν άλλες 800 ακόμη αιτήσεις.

Ο Γιωργάκης όμως φαίνεται ότι έχει κολλήσει «την εξυπνάδα» του «αφεντικού» του Θεόφιλου να λέει τα πράγματα όπως τους βολεύει κι έτσι …δεν λέει λέξη (τουλάχιστον δεν γράφεται λέξη στην απομαγνητοφώνηση της συνέντευξη στην ιστοσελίδα της Ολιγαρχίας) πως τα 100 χιλιάρικα είναι από το Υπουργείο(!!) οπότε και μπορείς και να σκεφτείς ότι είναι από …γαλαντομίες του Ολιγάρχη!

Επίσης και το σημαντικότερο ο Τσίλι περνάει δια της σιωπής τα δύο πρωτοσέλιδα του «Η» (στις 11 και 13 του μήνα) για το γεγονός ότι αντίθετα με το Υπουργείο ο Θεόφιλος κρατάει μυστικά (προφασιζόμενος προσωπικά στοιχεία…) τα ονόματα των όσων πήραν το 600άρι! Και όχι μόνο αυτό αλλά όπως αποκαλύψαμε την περασμένη Παρασκευή 13/11 ο Θεόφιλος μη δημοσιοποιώντας τα στοιχεία είναι διπλά εκτεθειμένος αφού μετά τους σεισμούς του 2014 ζητούσε πιεστικά (στις 24/6/2014 με έγγραφο που δημοσιοποίησε ο «Η» για να φρεσκάρει τη μνήμη του Θεόφιλου) από τον Γνήσιο τα στοιχεία όσων είχαν τότε επιδοτηθεί!

Η ανακολουθία τελικά του Θεόφιλου δεν έχει όρια αφού δια των συνεργατών του …τη φωνάζει!

ΚΟΣΜΟ-ΠΟΛΙΤΗΣ

Θ. Μιχαλάτος
Γ. Τσιλιμιδός