Ανοιξε η Διεθνής Εκθεση Seatrade στο Αμβούργο

Με την συμμετοχή των κορυφαίων παραγόντων του Τουρισμού Κρουαζιέρας άνοιξαν οι εργασίες της διεθνούς Εκδήλωσης Seatrade Europe στο Αμβούργο της Γερμανίας και θα συνεχισθούν έως τις 11 Σεπτεμβρίου.

Την Κεφαλονιά εκπροσωπεί ο Α/Δήμαρχος Τουρισμού κ.Ευάγγελος Κεκάτος, ο οποίος έχει συναντήσεις εργασίας με τα κορυφαία Στελέχη των Εταιρειών που δραστηριοποιούνται σε Αδριατική και Ιόνιο στα πλαίσια της περαιτέρω ένισχυσης της Κεφαλονιάς ως σταθερά ανερχόμενου προορισμού Κρουαζιέρας.

Ειδικές ενότητες προβολής του Νησιού τις οποίες έχει προετοιμάσει η Σύμβουλος του Δήμου κ.Κρίση Παλάση (CTM) με παρουσίαση του νέου εμπεριστατωμενου αγγλόφωνο εγχειριδίου προώθησης της Κεφαλονιάς συμβάλλουν ουσιαστικά στην αύξηση των προσεγγίσεων των Κρουαζιερόπλοιων, που για την φετινή χρονιά υπερβαίνουν τις 100 (εκατό).

O κ.Κεκάτος θα συμμετάσχει στις Συνεδριακές Εκδηλώσεις της Έκθεσης όπου θα αναλυθούν όλοι οι τρόποι αξιοποίησης του Θαλάσσιου Τουρισμού και θα αναπτύξει τις δυνατότητες των θεματικών Κρουαζιέρων στην Κεφαλονιά.

Μετά την λήξη της Seatrade θα υπάρξει αναλυτική Αναφορά Συμπερασμάτων από την συμμετοχή του Νησιού στην Έκθεση.

 

23475_kek1_14