«Αν ο Δεσπότης δεν ανέβει στην εξέδρα, δεν έρχομαι»! Διαμήνυσε στον Θόδωρο ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος

Ο πρόερος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος

Μεγάλο πρόβλημα έχει δημιουργηθεί στους κόλπους της Περιφέριας Ιονίων Νήσων μετά το νέο φιάσκο του «πάνω-κάτω» της εξέδρας κατά την παρέλαση της επετείου της 25ης Μαρτίου, το οποίο αρχίζει να επηρεάζει και την παρέλαση της επικείμενης Επετείου της 21ης Μαϊου!
Mετά την αποκάλυψη του «Η» ότι στης 21 Μαϊου θα έλθει στην Κεφαλονιά για την επέτειο της Ένωσης ο πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος ύστερα από πρόσκληση του περιφερειάρχη κ. Θόδωρου Γαλιατσάτου («Η» 19/3/16 αρ.φ. 6278), υπάρχουν πληροφορίες ότι η Προεδρία της Δημοκρατίας, σύμφωνα με το Πρωτόκολο, έχει ήδη ζητήσει εξέδρα για τους επισήμους κατά την παρέλαση της 21ης Μαϊου, στην οποία θα προεξάρχει ο κ. Παυλόπουλος.
Oι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη ο κ. Παυλόπουλος μετά το νέο φιάσκο της 25ης Μαρτίου, έχει διαμηνύσει στον περιφερειάρχη ότι «η εξέδρα είναι εκ των ουκ άνευ», προσθέτοντας ότι το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να είναι δίπλα του στην εξέδρα ο Δεσπότης και πέραν αυτού «όποιος θέλει ας μείνει “κάτω”».
Μάλιστα υπάρχουν πληροφορίες ότι ο κ. Παυλόπουλος έχει ήδη διαμηνύσει στον κ. Γαλιατσάτο, ότι αν τελικά δεν εξασφαλίσει ο Δεσπότης να ανέβει δίπλα του στην εξέδρα, θα ματαιώσει τον ερχομό του στην Κεφαλονιά!
Κατόπιν ολών αυτών αναμένεται να δούμε τι θα πράξει ο προκαθημένος της Εκκλησίας μας, ο οποίος έμεινε «κάτω» στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου,τονίζοντας ότι «η θέση μου είναι εδώ» και προσθέτοντας ότι «δεν χρειάζομαι μεγαλεία»!

pavlopoulos-prok-color
Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος
111111-1
Το νέο φιάσκο με το πάνω-κάτω της εξέδρας των επισήμων στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου