Απόλυτη η επιτυχία στις εκδηλώσεις του Επιμελητηρίου

Στ. Σπαθής

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις του Επιμελητηρίου Κεφαλληνίας και Ιθάκης, που έλαβαν χώρα το Σάββατο 12 και την Κυριακή 13 Μαρτίου.

Το Σάββατο 12 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε η απονομή των επιχειρηματικών βραβείων, στο Δημοτικό Θέατρο «ο Κέφαλος», παράλληλα με την αδελφοποίηση του Επιμελητηρίου Κεφαλληνίας και Ιθάκης με το Ελληνοσερβικό Επιμελητήριο Βορείου Ελλάδος.

Tην εκδήλωσε άνοιξε με την ομιλία του ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σταύρος Σπαθής, ενώ χαιρετισμό απηύθυναν ο Αντιδήμαρχος Δήμου Αργοστολίου Γεώργιος Τσιλιμιδός, ο Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης, Παναγής Καππάτος, η Βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης Θεοδώρα Αυγέρη εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ, ο Βουλευτής και Πρόεδρος της Κ.Ο. του ΚΙΝ.ΑΛ., Μιχάλης Κατρίνης, καθώς και ο Αντιπεριφερειάρχης Σταύρος Τραυλός.

Δυνατό παρών έδωσε και η επιμελητηριακή κοινότητα με τη παρουσία του Προέδρου του ΕΕΑ και πρώην Προέδρου της ΚΕΕΕ, Ιωάννη Χατζηθεοδοσίου, του Προέδρου του Επιμελητηρίου Αργολίδας, Φώτη Δαμούλου και του Προέδρου του ΕΕΠ, Ιωάννη Βουτσινά, όπου και οι τρείς απηύθυναν χαιρετισμό.

Στα πλαίσια της αδελφοποίησης του Επιμελητηρίου μας με το Ελληνοσερβικό Επιμελητήριο Βορείου Ελλάδος, τιμήθηκαν ο Πρόεδρος αυτού, Κώστας Γεωργάκος και ο Γεν. Γραμ. Μπάνε Πρέλεβιτς.

Ακολούθησε η απονομή των επιχειρηματικών βραβείων.

Οι επιχειρήσεις και τα πρόσωπα που διακρίθηκαν είναι:

•Ιχθυοτροφεία Κεφαλληνίας – παρέλαβε ο Παύλος Γερουλάνος

•Levante Ferries – παρέλαβε ο Στρατής Απέργης

•Συνεταιρισμός Παραγωγών Ρομπόλας Κεφαλληνίας «Ορεάλιος Γη» – παρέλαβε ο Φώτης Χαλιώτης

•Σπυράγγελος Τζωρτζάτος και ΣΙΑ Ε.Ε. – παρέλαβε ο Γιάννης Τζωρτζάτος

•CBD OIL – παρέλαβε Χάρης Χριστοφοράτος

•H ομάδα VIBRANT KEFALONIA – παρέλαβαν οι Μιχάλης Κόμης και Δημήτρης Πολλάτος

•O Στέφανος Βεργωτής – παρέλαβε ο Παναγής Βεργωτής

Παρουσιαστές της βραδιάς ήταν οι Νίκος Υποφάντης και Πάνος Τουμάσης.

Την Κυριακή 13 Μαρτίου, πραγματοποιήθηκε ο φιλανθρωπικός αγώνας καλαθοσφαίρισης μεταξύ των Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδος και του ΝΕΟΛ στο κλειστό Γυμναστήριο Ληξουρίου, παρουσία του Μπάνε Πρέλεβιτς και πλήθος κόσμου.

Οι βετεράνοι καλαθοσφαιριστές εισήλθαν στο γήπεδο συνοδευόμενοι από τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Σταύρο Σπαθή, τον Γεν. Γραμ. Χρήστο Καμπανό και τον Οικονομικό Επόπτη Γεώργιο Λασκαράτο.

Την διοργάνωση χαιρέτησαν ο Βουλευτής Παναγής Καππάτος, ο Δήμαρχος Ληξουρίου Γεώργιος Κατσιβέλης, ο εκπρόσωπος της Κυβέρνησης Γεώργιος Σταμάτης, ο Αντιπεριφερειάρχης Σταύρος Τραυλός και εκ μέρους της Προέδρου του Ορφανοτροφείου Ο Σωτήρ η κα. Μαρία Γεωργοπούλου.

Tην περιγραφή του αγώνα έκαναν οι Γεώργιος Συρίγος και Μάκης Βολτέρας. Τα έσοδα από την διοργάνωση θα διατεθούν στο Oρφανοτροφείο «O Σωτήρ».

Ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλουμε, στον Πρόεδρο των Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδος, τον κ. Χρήστο Κωνσταντινίδη, σε όλους τους βετεράνους για την σπουδαία συμβολή τους στη προσπάθεια ενίσχυσης του Ορφανοτροφείου, καθώς επίσης τους αθλητές, προπονητές και τις διοικήσεις των ομάδων ΝΕΟΛ, Ακαδημία Κεφαλονιάς και Α.Σ. Κεφαλληνιακός.

Ευχαριστούμε επίσης θερμά, όλους όσους εργάστηκαν για την επιτυχία των εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου. Αφενός τους συνεργάτες μας, που προσέφεραν με προσήλωση και υπομονή τις υπηρεσίες τους για την άψογη διοργάνωση, αφετέρου, όλους τους τεχνικούς και υπαλλήλους του Uεάτρου «O Κέφαλος» και του Κλειστού Γυμναστηρίου Ληξουρίου για την υποστήριξή τους.

Παράλληλα ευχαριστούμε τον Αντιδήμαρχο Ληξουρίου κ. Γάλεμπ Ντιουάνι που με την ιατρική του ιδιότητα προσέφερε εθελοντικά τις υπηρεσίες του στον αγώνα.

Τέλος, ευχαριστούμε τα μέλη του Επιμελητηρίου και το κοινό που μας τίμησαν με τη παρουσία τους στο διήμερο αυτό των εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου.

Ο Πρόεδρος

Σταύρος Σπαθής

Στηρίζουμε την Ειρήνη

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ήταν το μήνυμα των καλαθοσφαιριστών στον φιλανθρωπικό αγώνα της Κυριακής, που δόθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο Ληξουρίου, γραμμένο στην ελληνική, ρωσική και ουκρανική γλώσσα.

Μέγιστος σκοπός των εκδηλώσεών μας άλλωστε ήταν να μεταφέρουμε ένα δυνατό μήνυμα ενότητας και αλληλεγγύης. Να μεταφέρουμε την ελπίδα για ειρήνη.

Κανένα μήνυμα όμως δεν μπορεί να μεταδοθεί χωρίς ένα δυνατό και ηχηρό μέσο.

Θερμές ευχαριστίες αρμόζουν στα μέσα μαζικής ενημέρωσης για την τηλεοπτική, φωτογραφική, ειδησειογραφική, διαδικτυακή κάλυψη των εκδηλώσεών μας, αλλά και για τον επαγγελματισμό, την προσήλωση και την υπομονή τους κατά τη διάρκεια αυτών.

Τους ευχαριστούμε που έγιναν αρωγοί της προσπάθειάς μας να μεταφέρουμε ένα αισιόδοξο μήνυμα και που κάθε φορά είναι δίπλα μας σε κάθε δράση και εκδήλωση.

Ο Πρόεδρος

Σταύρος Σπαθής