Από την …κατασκήνωση στο …ξεχαρβάλωμα η Υγεία στο Νομό μας

Από τη δέσμευση για …κατασκήνωση έξω από το Υπουργείο Υγείας  στη διάλυση του υγειονομικού συστήματος στην Κεφαλονιά, μια …εγκληματική ανευθυνότητα απόσταση!

Έτσι είναι αγαπητέ Παναγή Καππάτε και θα σε συμβουλεύαμε «να κατέβεις από το καλάμι» και να ακούς όταν σου κάνουν καλοπροαίρετη κριτική. 

Δεν είναι δυνατόν πάνω από μήνα να είναι ακέφαλο το σύστημα υγείας στο Nομό, να έχει μείνει χωρίς γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό το Νοσοκομείο, να μην γίνονται τεστ για τον κορονοϊό γιατί δεν έχει λεφτά το Nοσοκομείο και να το μαθαίνουμε από σπόντα κι εσύ …να παρεξηγήσαι!

Δεν μπορεί η ΜΕΘ να ταξίδεψε για Πάτρα τα άγρια μεσάνυχτα κι εσύ να θέλεις να ξεχαστεί!

Δεν μπορεί να έχει γίνει το ξεχαρβάλωμα του συστήματος Υγείας στην Κεφαλονιά θέμα επανειλημμένων ερωτήσεων στη βουλή ΟΛΩΝ των κομμάτων της αντιπολίτευσης και ο βουλευτής του Νομού να σιωπά!

Κι εν ολίγοις: Όλοι είχαν επικροτήσει ην υπόσχεσή του Παναγή Καππάτου στην προεκλογική περίοδο ότι θα κατασκηνώσει έξω από τη Βουλή για το Νοσοκομείο! Ενάμιση χρόνο μετά η απόλυτη εγκατάλειψη του Νοσοκομείου (και συνολικά του συστήματος Υγείας στο Νομό) εκθέτει ανεπανόρθωτα το βουλευτή και την Κυβέρνησή του! Και το καλύτερο που έχουν να κάνουν είναι να σταματήσουν τις …δικαιολογίες! Γελοιοποιούνται!

Υ.Γ. Σε κάθε περίπτωση θα επαναλάβουμε αυτό που γράψαμε χθες και με αφορμή τη νέα ερώτηση για το νοσοκομείο των 23 βουλευτών ου ΣΥΡΙΖΑ, πως για να μην εμφανίζονται οι κοινοβουλευτικές ερωτήσεις των κομμάτων ότι γίνονται για το θεαθήναι να δίνονται στη δημοσιότητα και οι απαντήσεις του Υπουργού Υγείας!

ΚΟΣΜΟ-ΠΟΛΙΤΗΣ